ReSTFuL cok güzel biri cok tatlıı yerim ben onu canım benım melek gibi birisin :kiss: allah gönlüne göre versin herseyi :srl: esrayada dedim kacırcam seni :kiki:
13.06.14
ReSTFuL
Ben sana nasıl öyle yazmısımki ayıp bana dimi :p
Canımın ici benimm ben seni ne kadar cok seviyorumki öyle bi bilsen kimseye vermem seni :kiki: :kiss: su forumda gercekten böyle kisiler olmaz dediklerimden birisin canım kalbi güzel yuzu güzel dürüst sevdiklerine gercekten önem veren birisin

hep böyle olcagına eminim

Su forumda tek bi kisi bile görmedim seninle kötü olan yüregi güzelim benim herseyimi anlattıgım bi fulyam var bide sen cok degerlisin benim icin gercekten

sana kurban olurum ben askım benim :kiss:
Kalbinde daha önemli kisilerinde oldugunu biliyorum ben kücücük bi yerinde olsamda olur bana :srl:
İnsan gercekten bunları okudukca mutlu oluyor yanında olmasanda böyle kücük seylerin senide mutlu etcegini biliyorum

insanın her istedigi olmuyor özellikle sevdigi kisiler
Seni doğuran anneye kurban olunur böyle güzel yetistirmis :kiss:
Cok mutlu olmasını istediklerimden birisin sen esramda aynı
İki kardeste masallah cok guzel allah yüzünüzün güzelligi gibi bir ömür yasatsın size :cici:
Fırsat buldugum gibi görüscem seninle cok istiyorum bunu :dyg: kacırcagımı hala gizli tutuyorum tabisi :kiki:
İyki gelmisimde senin gibi güzel insanlarla tanısmısım bu forumda ben senin gibi tatlı bi kızı hep dinlerim elimden ne geliyosada yaparım sen hep mutlu ol canım o güzel yüzün hep gülsün bitanem benim :kiss:
Seni cooooooookkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmm :kiss: :kiss: :kiss: :srl: :srl: