Restful

Konu sahibi son olarak 2613 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ressttimmm aşkkoooşummm balll böreğimmm cook severimm ki ben seniiii :)

19.06.2014

aşk böcüğüm o benim bal beteğim şekerliğim sıcacık kalbi melek gibi ruhu ile sarıp sarmalar insanı minnak kalbinden öptüğüm iyiki varsın:)

Forumda çok sevdiğim saygı duyduğum kendisini prenses olarak tanımlayabileceğim forumun en çok hep çok sevilen üyesi olmakla birlikte editörlükte kendisini başarılı bulduğum çok sevdiğim bir arkadaşımız.

ReSTFuL cok güzel biri cok tatlıı yerim ben onu canım benım melek gibi birisin :kiss: allah gönlüne göre versin herseyi :srl: esrayada dedim kacırcam seni :kiki:

13.06.14

ReSTFuL
Ben sana nasıl öyle yazmısımki ayıp bana dimi :p
Canımın ici benimm ben seni ne kadar cok seviyorumki öyle bi bilsen kimseye vermem seni :kiki: :kiss: su forumda gercekten böyle kisiler olmaz dediklerimden birisin canım kalbi güzel yuzu güzel dürüst sevdiklerine gercekten önem veren birisin :) hep böyle olcagına eminim :)
Su forumda tek bi kisi bile görmedim seninle kötü olan yüregi güzelim benim herseyimi anlattıgım bi fulyam var bide sen cok degerlisin benim icin gercekten :) sana kurban olurum ben askım benim :kiss:
Kalbinde daha önemli kisilerinde oldugunu biliyorum ben kücücük bi yerinde olsamda olur bana :srl:
İnsan gercekten bunları okudukca mutlu oluyor yanında olmasanda böyle kücük seylerin senide mutlu etcegini biliyorum :) insanın her istedigi olmuyor özellikle sevdigi kisiler :)

Seni doğuran anneye kurban olunur böyle güzel yetistirmis :kiss:
Cok mutlu olmasını istediklerimden birisin sen esramda aynı :)
İki kardeste masallah cok guzel allah yüzünüzün güzelligi gibi bir ömür yasatsın size :cici:
Fırsat buldugum gibi görüscem seninle cok istiyorum bunu :dyg: kacırcagımı hala gizli tutuyorum tabisi :kiki:
İyki gelmisimde senin gibi güzel insanlarla tanısmısım bu forumda ben senin gibi tatlı bi kızı hep dinlerim elimden ne geliyosada yaparım sen hep mutlu ol canım o güzel yüzün hep gülsün bitanem benim :kiss:

Seni cooooooookkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmm :kiss: :kiss: :kiss: :srl: :srl:

Bağcılarda mı oturuyomuş.
Tanışalım mı ?:)

:you:

APAYRIM!
Ben de takıntı sanırım adını bile bilmiyorum ama seviyorum durumları.
Aynı şey rengi güzelim içinde geçerli,adını bilmiyorum ama çok seviyorum. (:
Hatta o kadar sıcakkanlı ki aramızda yıların adı varmış gibi geliyor.
Uzunca tanıyıp yorumumu yenilemek için heyecanlanıyorum.
:sanabayiliyorum:​

Buneee yaa ! Herkescikler uzun uzun Yazmış. Bütün Hevesim Kaçtı:hih:
Neyseee ;

**
- Bİr Küçüçük Elifcik Varmııış,Kırlarda Ko Ko Ko Koşaar Oynarmış. Ella Onu Çok çok Çok Seveermiiş :dyg:

Samimiyetine Kurban OLdugum,
Duruşuna Hayran OLduğum..

-Canım Benim,Hep Gül Sen. Hep Böyle Doğal ve Samimi Kal. Görüyorum ki İnsanlar Seninle Arkadaşlık Kurarak Seni Severek Çok Doğru Birşey yapıyor.. Hayatında Hep En en Güzel Yerlerde Ol..

Dürüstlüğün,Duruşun,Tavrın,Samimiyetin,Doğallıgın Senin Karekterinin Nekadar Mükemmel OLdugunu Göstermeye Yetiyor.. ve Ben Bu Mükemmel Kıza Hayranım.
İlerleyen Yıllarda Bile Elini Omzumda Hissedeceğim İnsanlardan Birisin. Buna Bütün Samimiyetimle İnanıyorum..

-Hep Böyle Kal,Hep Benle Kal.
Seviyorum Kız Seni Ötesi Berisi Varmı ?:dyg:

Seviyorum ben bu kızı.
Başımıza sosyolog olacak. :o
Neyse ki az kaldı gelmesine daha bol bol gezicez :p

Serinkanlı ve ölçülü bir yönü olduğunu gözlemlediğim bu kadın dikkatimi çekiyor evet. Aşırıya kaçmayan bir hırsının var olduğunu düşünüyorum ki edinmek istediğim bir özelliktir benim. Kendisini tanıtma fırsatı verdiği kişilere, samimi ve sevecen tavır sergilediği izlenimini forumdaki bazı paylaşımlarından edinmiş bulunuyorum. Bu sebepledir ki sevgisini, ilgisini göstermekten kaçındığını veya bu konuda temkinli davrandığını düşünüyorum. Dirençli bir karaktere sahip olduğunu ve buna rağmen yumuşak çocuksu yanları var gibi gelen bu kadını sayın, sevin, öpün, üzmeyin bir zahmet diyorum ben.

Hep tanismak istedigim birisiydi sonunda da basardim :)
yüregi güzeeel,kendi de güzeldir herhal :) yardimsever,iyimser
Sicakkanli,sempatik,sevecen..
Sanki yeni degil hep arkadasimmis gibi geliyor okadar yakin görüyorum ki anlatamam :)
Iyiki varsin canimmcim
Emre ile de mutluluklar ..Allah ayirmasin,kullarindan bahsetmiyorum bile <3

İyi ki var diyebildigim bir kaç kişiden biridir kendisi.
Benim hatun ona hasta o benim hatuna hasta :p
Sevdiği ile daima mutlu olmasını ve mutluluklarinin hep ilk gün ki kadar dolu dolu olmasını dilerim Rabbimden.
Çok güzel planlarimiz var kısmet olursa :)
İkinizde seviyorum güzel yürekli dostlarım benim.
İyi ki varsınız.

Benim sevgi pıtırcığım önceleri uzaktan uzağa anlasmamiz vardi seninle ardından usul usul bir yakinlasmamiz oldu ve dun gece o rahatlığı hatirliyorsun bir insan cok az kisiye guvenir ve konuştukça konusasi gelir senin sohbetine hic ama hic doyum olmuyor:)

Hayatımda 2.bir Elif'sin dimdik ve dosdoğru birisin bunu seninle konuşmadan zaten karşındaki insana fazlasıyla veriyorsun cok tatlısin sen yahu oyle boyle degil :kiki:
Çevremdeki bunca samimiyetsizliğin icinde samimi olduğun icin ve hic ama hiiiiic sıkmadıgin icin cok tesekkur ederim sana :kiss:

Ve şu var hayatımda sayılı kişi var benim toplasan 3 -5 kisi etmez heh iste sen 2. Siradasin ve iyi ki varsin yuregi guzelim :srl: Konudan çıkayım ben en iyisi anlatmakla bitmiyorsun sen hatun :D Mutluluklar hic bir zaman eksilmesin üzerinizden :cici:

ReSTFuL
:blush:
Ben pek yazmayı beceremem ve uzun uzun şeyler yazmam biliyorsun :p
Ama bu defa yazmak istedim.
Sen benim ablam olduğun için dünyanın en şanslı insanlarından biri hissediyorum kendimi.
İyi ki senin kardeşin olarak gelmişim bu dünyaya :srl:
Seninde aynı duyguları beslediğini biliyorum :p
Gel gelelim neden bugün yazma gereği duyduğuma :p
Şu son 4 gündür yanıklardan dolayı çektiğimiz acının haddi hesabı yok.
Ve ben bugünlerde neyi hatırladım biliyor musun?
Hani annem biz küçükken senin sözünü dinlemediğimiz zaman derdi ya ablanızın sözünü dinleyin o sizin küçük anneniz işte bunu hatırladım.
Sen kendi canının acısını unutup bizimle uğraştın ilgilendin.
Neredeyse anneme bile annelik yaptın :dyg:
Sen bu hayattaki bütün mutlulukları hak eden insansın.
Sen iyi ki benim ablamsın.
Seni çok seviyorum :srl:
Sana aşkın çok yakıştığına canlı tanık olanlardan biri benim.İşte bu yüzden siz hep mutlu olun.
Aşk hep seninle sizinle kalsın.
Yeter bu kadar fazla bile yazmışım:p
Mümkünse okuduktan sonra yan odaya gelip beni öpmeye kalkma yanıklarım hala geçmedi biliyorsun :p​

Iyı Nıyetlı bır Admın. Iyıkı varsın : )

İyi ki varsın forumda siyah adminim. : ( beni yanına al diyorum almıyor!
en sık muhabbet ettiğim güzel hatun.
Başımızı sosyolog olacak. :o
Mutlu ol tatlı hatun.

Elif ımm. Temiz kalpli,iyimser tavrı ile dikkatimi çekmişti ilk zamanlar.Bu yönden EmRe ile de birbirlerini tamamlayan puzzle parçaları gibiler :p Dürüst,riyakarlığa gelemeyen yengem o.Bana bir tencere sarma sözü var :D
Ayşe abla ile de çok cici ikililer bazen karıştırabilirsiniz ikisini iyi niyetlerinden mütevellit asldhaskdkljk İnşAllah hep bareber çok daha güzel günler yaşayacağız dostça.O günleri görmek dileği ile.EmRe ve de diğer sevdiklerinle de bir ömür mutlu olmanı dilerim.Hep gülümse :cici:

Çok fazla sohbet etmedik ama forumda en sevdiğim üyelerden kendisi duruşu ile yorumları ile ki banada yakın geliyor yorumları :cici:
Ayrıca çok sıcakkanlı biride iyiki tanıdım diyorummmmm :)
Herşey gönlünce olsun kalbi güzel insan Emre ile bir ömür mutluluklar :cici:

Oldukça iyimser ve sempatik. Ara ara gelir öpücüğünü almadan da gitmez -)
Hep böyle cici kalman ümidi ile -)

Elif'im, Güzel isimlim .. :dyg:
Sana olan sevgimi anlatmaya kelimeler yetmez.
Sen benim için çok özel, çok değerlisin. :kiss:
Bu forumda en sevdiğim en değer verdiklerimin başındasın ..
Vefalı oluşun, tatlı dilin, temiz kalbin ve daha nice güzel özelliklerin ..
İyi ki varsın ve İyi ki seni tanımışım Meleğim. :srl:

Öyle uzaktan uzaktannn hiççç konuşmadannn nasıl da bağladınn beniii .p
Sanırım bizi anlatıyor :srl: uzunca süredir bakıştık,takipleştik sonunda tanıştık konuştuk anlaştık :cici:
İyi niyetli hemde fazlasıyla iyi bir kalbi var.Gülen bir yüz ve yardımseverlik.
EmRe'yle çok mutlu olmasını istiyorum.Üzmesinler birbirilerini,değerlerini kaybetmesinler.
Hayatta en güzel şeydir aşk bunun bilinciyle hareket etsinler.
İnşallah birgün görüşebiliriz de yüzyüze isterim bunu ;)
Sevdim seni.
Geç oldu ama güzel oldu tanışmamız :srl::kiss:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri