Restful

Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Restful
Bazı insanlar vardır, BÜYÜ gibidirler, değdikleri hayatı cennete çevirirler. Aranızda, bilmem ne kadar mesafeler, kilometreler, cümleler, şarkılar geçmiş olursa olsun.. Onların varlığı size unuttuğunuz ne varsa hatırlatır, sımsıcacıktırlar. İşte bu insandır Elif kelimelerin anlatamayacağı kadar değerlimdir varlığıyla huzur bulduğum, tek sevdiğim yarim iyiki benimlesin..

forum nasıl kullanılır iyi bilen ve foruma renk katan üyecik:cici:

daha yeni üye ama aktif katılımcı. (:

Olgun,herkesle mesafesini iyi koruyan,düşüncelerini mantıklı bulduğum,sakin yapıda olan ve bir o kadarda eğlenceli,neşeli bir arkadaşım.Ayrıca eski dj'lerden =) Her şey gönlünce olsun.

Sohbeti güzel keyifli ve nazik bir insan :) tanınması gerek ;)

Çok tatlı böyle yanakları sıkılacak biri gibi görünüyor =)

@ReSTFuL yorumlarını beğenerekten okuduğum biri,yeni üye olmasına rağmen çabucak ayak uydurdu tarafımca seviliyorsun hep daim olursun inşAllah :)

Dipnot: Uslubunu ve durşunuda unutmamak lazım,çizgin hiç değişmes umut ediyorum, allah yolunu ve bahtını açık etsin bitanem:) :**

Varlığını hissettiren yeni üyelerimizden çok şeker :p

@ReSTFuL

Sakin tavırlarıyla, sıcakkanlılığı ve hoş yorumlarıyla dikkat çeken üyelerimizden. Sesi oldukça iyi, sanırım dj miş daha ne marifetlerini öğrenicem :dyg:

Fazla tanımıyorum ancak insana güven veren bir tılsımın var, eminim ki etrafında çokça dostun vardır. Sanki sana her an bişeylerimi anlatacak gibiyim ben de...

Hep böyle kal, sevdik seni bizimle kal,
Herşey gönlünce olsun :)

iyi niyetli ve merhametli oldugunu düşünüyorum kardeşini cok seviyor olmalı Kardesını kacırırım dedıgımde benı tehtit etmişti unutmadım espirili medeni :p muhbbeti güzel ama ders calıs sen ders fazla girme foruma Yorumlarını severek okudugum pembe renkli üye abla can o :D

Mizacını kendime yakın bulduğum halde muhabbet bazında yakınlaşamadığım ama yorumlarını okumaya gayret ettiğim arkadaşlardan .. Kayda değer fikirleri olduğunu düşünüyorum ..

Tuhaf bir durum neticesinde tanışma fırsatı bulduğum hoş sohbet, ince düşünebilen, güler yüzlü bir insan.
Kendisini tanımaktan son derece memnun oldum : )

Çok sevdiğim arkadaşlarımdan bir tanesidir.Dürüst ,adaletli,tarafsız,vicdan ve merhamet sahibi insanın dibidir o:kiss:

ReSTFuL Onunla ortak olmaktan çok keyif alıyorum çok naif kibar canım benim ya :srl: dostluğumu her daim ilerletebilecegim biri kendisi hep ortim ol:p

Sessiz, sakin, cana yakın ve çok sevimli :cici:

Bağcılar in içinde açan bir gül gibi:D

Çok sempatik biri kesinlikle

08.05.2014

Kahve ye davet ettim umarim kabul eder:p

Çok severim kendisini , aramızda bi sır var :p Sohbeti hoş , sesi güzel , şiir sever , şirin birisi :)

16-Haziran-2014, 16:05
Selamlar ablacık , bir yabancının ablası en fazla ne kadar olunabiliyorsa sende bende öylesin .Benim için çok değerlisin .Benim değer verdiğim kişilere zarar gelmesi beni delirtir dengesizleştirir işte sende böylesin , sana zarar gelmesi beni delirtir , seni üzen varsa ayağını denk alsın ona göre kim olursa olsun yakarım :o Kalbin o kadar temiz ki bunu bi anımızda çok iyi anladım .Senin mutlu olmanı gördükçe seviniyorum .İnşallah hepte mutlu olursun , çünkü bunu hak ediyorsun.Değerin hiç bir zaman kaybolmayacak bende , çok seviliyorsun ablacık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri