Restful

Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonra durdum dedim ki; içinde yaşama, gel dağıtacaksak beraber dağıtalım. Bana bak kızım, her insanın başına gelmez elini yüreğine koyduğunda hayatındaki insanı hissetme lüksü. Sen seçilmişlerdensin.

Bak ne diyeceğim sana; gel de beni co admin yap, turuncudan sıkıldım :p

Önceki sayfayı da oku xd Restful Gelir miki msiafir olarak :T:

Gelmeli : ( komple gelmeli. Lüfteeeeeeeen :tembel:

Çok özlettin kendini ve gerçektende sevdiğin kadar seviliyosun, umarım Emreyide getirirsin yasak koyma çocuğa. :cici:

Restful; Cok anlayisli konusmadan bile kendine cekiyor milleti cok iyi masallahi var :$

Profil mesajlarini goremiyorum kör oldum. [emoji14]

Yardım sever, sorunlar ve isteklerle güzel bir şekilde ilgilenen, işini iyi yapan bir yönetici.

Artık emekli olmalı Emreylen gençlerin önünü açın ;(

Restful, hiç tanışmadığım ama Liderlik kapasitesi olan bir bayan. Akıllı ve sevdiğine sahip çıkmayı bilen bir bayan. İçtenliğinden ödün vermeyen ama foruma dönmesi gereken bir bayan :)))

Başarılı bir insan ..
Şöyle ki;

Davranışlarına hakim,
Tavrı örnek alınası,
Bilgi ve Kültür sahibi,
Uzun metinlerinde ısrarla hata aransa bile tüm metni çok iyi ele aldığı aşikar,
Konulara bakış açısını ince bir çizgide sunsa da taraflı olduğu fikri çıkacak hiçbir aşırılığı yok,
Eski zamanlarda Müstesna diye anılan bir hatra sahip.

Bir ara bana şöyle söylenilmişti bir başkası tarafından; 'hala böyle insanlara rastlamak mutluluk veriyor'
Sanırım bana bunu söyleyen insan Restful u görse bu sözünü asıl hakedenine paylaşmayı seçerdi.

uzun zaman sonra ilk kez dün akşam iki cümlesini görebildiğim bayan admin :p

"yıkıcı değil yapıcı olalım" felsefesinden hiç vazgeçmemiştir. :cici:

bana çok yardım etmişti sağolsun
iyi kendi halinde birine benziyor :)

Bu aralar pek online olamasa da sevdiğimiz bir Admin, yorumları okuyunca dj olduğunu öğrendim, şarkıları çok sevdiği aşikâr. Emre bey ile uzun ömürler. :hi:

Merhaba benim vicdan dolu arkadaşım,dostum.
Düşünüyorum da hep de bundan kaybetmedik mi?
Sen benim gibi de değilsin, vicdansız olamıyorsun.
İçinde yaşıyorsun çoğu şeyi... Kimi zaman uzak kalsak da kimi zaman kontrolsüz öfkem ve hırs krizlerimle üzsem de seni kapını kapamadın hiç.
"Manyak bu" deyip sıyrılmadın. Empatiyle ve sabırla dinledin acılarımı da mutluluklarımı da.
Hani demiştin ya "Murat ne koşulda olursa olsun sana sırtımı dönmem" diye. Biliyorum... dönmezsin. İyi ki tanıdım seni, iyi ki varsın.
Hayat sana tüm güzellikleri en iyi şekilde sunsun.
Kimsenin seni üzmesine izin verme.
Hiçkimsenin.
Her ikimiz de hayal kırıklığına fazlasıyla doyduk.
Asılmasın yüzlerimiz, dilimiz kendimizi anlatmak birilerine bir şeyler ispatlamak için yorulmasın artık.Herkes seçimleriyle ve düşünceleriyle bir başına kalsın. 'Ya üzülürseler' tüketti hep bizi.Varsın artık 'ne hali varsa görsün'ler tüketsin,
Varsın acımasız olan taraf biz olalım ama daima mutlu olan taraf da...

Çok seviliyorsun.

:hello:

Seni tanıyanlar insanlar çok şanslı.
Esra çok şanslı senin gibi bir ablası olduğu için
Sevdiğin adam çok şanslı engeller çıkınca kaçmayan savaşan biri olduğu için
Benide evinize evlatlık alsana abla üçümüz geçinir gideriz :o

banada gönderbilirsi sevecen arkadaşim lüften ama peynirli
şaka bi yana güzel insandir

Geliyor şimdi dört kardeş diyen anneler gibi.
En sinirli anında bile merhametini kaybetmiyor.
Gezip tozmalara da doymuyor şu sıra, duyumlarıma göre en iyi sarma saran arkadaşlarını topluyormuş gezerek bir kazan sarmak için :baygın:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri