Restful

Konu sahibi son olarak 2613 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok hızlı admin. Öyle böyle değil istediğim tagı şak diye yapıştırdı. Ayrıca çok kibar ve nazik. Hayatında başarılar dilerim.

Hep diyorum huzur bu kızda..:cici: Çekinmeden profiline dalarım, karşılığında bilirim ki her zaman yüzümü gülümsetecektir... Seviliyorsunuz çokça, biliniz...:kiss:

gerçekten nazik ve kibar biri ayrıca severek yardıma koşan bir insan cana yakın,inançlı Allah mutlu etsin:)

Cok Sohbetimiz olmasada Forunda sevilen Birisi Herzaman yardıma koşan bir adiminimiz Herşey istedigin Gibi gider Umarım :) ReSTFuL

Yardımsever, Uyumlu ve de Olumlu Yöneticilerden..

Emre İle Mutluluk Diliyorum..:cici:

Forumda arasının kötü olduğu bir kişi bile yoktur herhalde.
Nerede nasıl davranması gerekiyorsa öyle davranıyor.
"Forumun yengesi " o ; çokça yardımseverdir.
Yapılan iyilikler söylenmez çok iyiliği geçmiştir bana.
Sevdiğinle musmutlu olasın emi. :melek:

Burayı rezerve etmeye geldim. :p
Benim gibi huysuz, bildiğinden şaşmayan ve dediğim dedik birini bile 2 saniyede yumuşatabiliyor helal olsun. :D

Elif harfi gibi dimdik, Vav harfi gibi alçak gönüllüdür. Yardımseverliği paha biçilemez.

Restful

Hayatım da tanıdığım en ama en farklı bir insan. Farklı dediysem hep iyi yönde. Zamanın da yanlış anlaşılmalar sonucu sorunlarımız olmuştu ama konuşup, çözmüş bulunduk her şeyi. Örnek aldığım tek insan desem abartıyorsun dersiniz ama değil. Onun yaptığını hiç kimse yapmazdı.Beni yargılamak yerine, beni kötü bilmek yerine gelip neden böyle dediği gün işte dedim gerçek insan eli uzatıldı dedim. Elif hakkın da ne yazarsam yazayım hep bir eksik kalacaktır. Çok insan tanıdım, çok şey gördüm ama Elif herkesten ayrı bir kefeye konuldu. Çünkü dediğim dedik bir insan. Başkasının düşüncelerine bakmayan insanları her zaman sevmişimdir.
Seni saatlerce yargılamadan dinleyecek biri. Biliyorum ki böyle birini de Rabbim her zaman korur ve gönlüne göre de verir.

Elif, hayatın boyunca hep bu yolda gitmen ve hep mutlu olman dileği ile.

23.07.2015

Dualarımdan eksik etmediğim kadın.. hep mutlu ol sen.

Foruma geldiğimde o kadar sıcak karşıladıki beni bi daha gidemedim desem yeridir, üyelere karşı özellikle bayanlarımıza karşı sıcakkanlı güleryüzlü çok tatlı bi hatun kişim :p
Çokça değeri vardır bende.. Hepte öyle kalması dileğiyle:p
Sevilmektesin Elifim:p
@Lehte'yle dostlugun,
Emre'yle Aşkın bitmesin dilerimki..

Sen bana avatar yapan kız mıydın? Eğer oysan seni çok sevdim ben ^^
Ama avatar yaptığından değil, nazımı, sitemimi çektiğinden :mucuk:

Hayatımda var olupta insanları kırmaktan korkan tek kişi.
Allah hep mutlu etsin bu hatunu.
Çok severim ve değerlidir :*

İlk başlarda gözüm pek tutmadı :p Şaka tabii ama nickinden mi nickinin renginden mi bilmem soğuk biri gibi geliyordu bana. Geçen günlerde farklı bir konuda denk geldik. Biraz çatışır gibi olduk ki iyi ki denk geldik diyorum çünkü o o soğuk nevale imajı gözümden tamamen silindi :p
Çok eğlenceli bir hatun oldugu belli oluyor. Ve samimi tavırı onda beni çeken en büyük etken oldu :)
Diliyorum ki en ama en kısa sürede Restful bacımı daha yakından tanırım :)

23.07.2015

neden gittiğini bilmiyorum
emre ve onu buralarda mutlu görmek güzeldi

Restful

Dün şöyle bir baktım foruma 3 yıl geçmiş dörtten gidiyor.
Film şeridi gibi geçirdim önümden her şeyi.
Çok tuhaf oldum.Hani harikulade üç binlik, beş binlik bir puzzle'ın tüm parçaları vardır ya 2 parçası eksiktir; eşsizliği, büyüsü bozulur ya... O tarz şeyler hissettim işte. Burada bir şeyler eksik, burada bir şeyler fazla eksik, burada bir şeyler bütünlemesine, 'çift'lemesine eksik.Mutlu olduğum keyif aldığım da pek söylenemez.Kafa dağıtmaca işte... Dönün diyemem ama yokluğunuz da bir tuhaf işte olayın benle alakalı kısmı ya da daha doğrusu subjektif bir düşünce değil bu.
Genel gerçek bu,emre ile aranızdaki bağın samimiyeti ve sıcaklığı ile herkesi etkilemesi bana gelen onlarca PM'de öyleydi en azından.Hep bir bütün kalın siz...
Hatırlıyor musun, aylar önce de konuşmuştuk sana söz verdirtmiştim her ne olursa olsun, bir gün ben gitsem de, dost diyeceğiniz kimse kalmasa da saçma salak insanlar yüzünden bozulmasın huzurunuz diye.Bozulmayacaktır da, buna inanıyorum ve aynısını diyorum:
Hiç birimiz kalıcı değiliz.Bir gün ya ölerek, ya gitmek zorunda kalarak gideceğiz birbirimizin hayatlarından bir şekilde...Bir gün güvenebileceğiniz kimse kalmasa bile, siz bir kalın olur mu? puzzle hep büyüleyici kalsın...

Murat.

Arada hin hin planlar yapiyoruz xd
O degil de zararimiz hep kendimize.
Neyse derin bir ic cekisle kisa ama up uzun manali bir sey yazmaya geldim:
Iyi ki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri