Renkli WhatsApp'lar güncellendi - Gizlilik Eklendi - GS Eklendi

Konu sahibi son olarak 2884 gün önce görüldü
öncelikle belirtmeliyim ki bu renklerini değiştirdiğim whatsapp'a gizlilik özelliklerini ve ek smileyleri ekleyen ben değilim, Vishal Patel adında bir modder, modladığı whatsapp'a ise verdiği isim VPWA, şuradan orjinaline ulaşabilirsiniz
VP Mods

Temel WhatsApp sürümü 2.12.391'dir

ekran görüntüleri eski sürümlere aittir, tekrar ekran görüntüsü almadım, ekran görüntülerinden farklı olarak mavi tik renklerini değiştirdim, örneğin bjk temasında siyah, fener temasında lacivert, turuncuda turuncu, morda mor tik vs yaptım

ekran görüntülerinde buradan bakın
İstediğiniz renkte WhatsApp yapılır.

yeni özellikler olarak
1- son görülmeyi durdurma, mavi tik göndermeme (okuduğunuzu anlamasınlar diye) gibi gizlilik özellikleri
wol_error.gif
Resimi Orjinal Boyutta Görüntülemek İçin Tıklayın
os6gxw.png

wol_error.gif
Resimi Orjinal Boyutta Görüntülemek İçin Tıklayın
2zdnb0p.png

2- WhatsApp'ın orjinal yeni smileyleri (malesef google ve rage comics smileyleri bu sürümde yok)

sorulması muhtemel sorular:

-bunlar nasıl yüklenir?
+adımlar:
1-normal whatsappından ayarlar->sohbetler'den sohbet yedeği al
2-whatsapp'ı kaldır (telefonda otomatik temizlik yapan program varsa önce o programı kaldırın whatsapp yedeklerini silebilir, cleanmaster gibi)
3-indirdiğin whatsapp apk'sını kur
4-sms doğrulamasını geç, yedeği görecek ve geri yükleyecektir

Not: Eğer önceki renkli whatsapplardan kullanıyorsanız bunu direk olarak yükleyebilirsiniz.

-son gözükmeyi nasıl durdururum?
+seçeneklerden VP Mods seç, Pause last seen'i işaretle, ana menüye çık Restart VPWhatsApp seç

-mavi tik nasıl kapatılır?
+VP Mods'a gir, Privacy altında Hide blue ticks'i işaretle (istediğin başka bişeyi de kapatabilirsin), ana menüye çık Restart VPWhatsApp seç

linkler:
bjk_vpwa_2.12.391
bordo_vpwa_2.12.391
fener_vpwa_2.12.391
gs_vpwa_2.12.391
mor_vpwa_2.12.391
turuncu_vpwa_2.12.391
007ba7_mavi_vpwa_2.12.391
kırmızı_vpwa_2.12.391
saydam_bjk_vpwa_2.12.391(önizleme için tıklayın)

bir de bu modun orjinalini yapan kişinin verdiği link bu, bi kere tıklayıp reklamı atlarsanız destek vermiş olursunuz, ayıp olmasın adama bi kere tıklayın .p
Zippyshare.com - VPWhatsApp_V3.1.4_BASE_2.12.391.apk

Son güncelleme
https://www.mediafire.com/?p1in0lop7pe5z

Kırmızı yüklemiştim önceden güncelleme geldiği için çoğu kez silmek zorunda kalmıştım ama şimdi bu konuyu gördüm teşekkürler.s.s

Kırmızı yüklemiştim önceden güncelleme geldiği için çoğu kez silmek zorunda kalmıştım ama şimdi bu konuyu gördüm teşekkürler.s.s

şu an marketteki sürümle sürüm numarası aynı, 2.12.317, ama yine whatsapp'a güncelleme gelecektir hızına yetişmek mümkün değil, güncellemeyi çok önemsememeni tavsiye ederim güncelleme gelince iptal et yüklemesin, benim kullandığım sürüm hala 2.12.250

şu an marketteki sürümle sürüm numarası aynı, 2.12.317, ama yine whatsapp'a güncelleme gelecektir hızına yetişmek mümkün değil, güncellemeyi çok önemsememeni tavsiye ederim güncelleme gelince iptal et yüklemesin, benim kullandığım sürüm hala 2.12.250

eski sürümde kalıyor diye sorun yaşıyor musun peki? Emojilerin gözükmeme durumu falan oluyor mu?

eski sürümde kalıyor diye sorun yaşıyor musun peki? Emojilerin gözükmeme durumu falan oluyor mu?

hayır yeni emoji falan eklenmiyor ki bi en son orta parmak zenci smileyleri falan eklemişlerdi, o da 250 sürümünde de var zaten, çok büyük bi yenilik gelmedikçe güncellemeye gerek olmuyor

Ya off bende bunu indirmek istiyorum ama yasaakk :sulugoz:
2 ay once ben kullaniyordum whatsap plusu :T: Cokk iyi yaa.
Yine kurucam belki de. Bal Porsuğu tesekkurler paylasim icin

~Cukkuş

Geri