Bal Porsuğu
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
öncelikle belirtmeliyim ki bu renklerini değiştirdiğim whatsapp'a gizlilik özelliklerini ve ek smileyleri ekleyen ben değilim, Vishal Patel adında bir modder, modladığı whatsapp'a ise verdiği isim VPWA, şuradan orjinaline ulaşabilirsiniz
VP Mods
Temel WhatsApp sürümü 2.12.391'dir
ekran görüntüleri eski sürümlere aittir, tekrar ekran görüntüsü almadım, ekran görüntülerinden farklı olarak mavi tik renklerini değiştirdim, örneğin bjk temasında siyah, fener temasında lacivert, turuncuda turuncu, morda mor tik vs yaptım
ekran görüntülerinde buradan bakın
İstediğiniz renkte WhatsApp yapılır.
yeni özellikler olarak
1- son görülmeyi durdurma, mavi tik göndermeme (okuduğunuzu anlamasınlar diye) gibi gizlilik özellikleri
Resimi Orjinal Boyutta Görüntülemek İçin Tıklayın
Resimi Orjinal Boyutta Görüntülemek İçin Tıklayın
2- WhatsApp'ın orjinal yeni smileyleri (malesef google ve rage comics smileyleri bu sürümde yok)
sorulması muhtemel sorular:
-bunlar nasıl yüklenir?
+adımlar:
1-normal whatsappından ayarlar->sohbetler'den sohbet yedeği al
2-whatsapp'ı kaldır (telefonda otomatik temizlik yapan program varsa önce o programı kaldırın whatsapp yedeklerini silebilir, cleanmaster gibi)
3-indirdiğin whatsapp apk'sını kur
4-sms doğrulamasını geç, yedeği görecek ve geri yükleyecektir
Not: Eğer önceki renkli whatsapplardan kullanıyorsanız bunu direk olarak yükleyebilirsiniz.
-son gözükmeyi nasıl durdururum?
+seçeneklerden VP Mods seç, Pause last seen'i işaretle, ana menüye çık Restart VPWhatsApp seç
-mavi tik nasıl kapatılır?
+VP Mods'a gir, Privacy altında Hide blue ticks'i işaretle (istediğin başka bişeyi de kapatabilirsin), ana menüye çık Restart VPWhatsApp seç
linkler:
bjk_vpwa_2.12.391
bordo_vpwa_2.12.391
fener_vpwa_2.12.391
gs_vpwa_2.12.391
mor_vpwa_2.12.391
turuncu_vpwa_2.12.391
007ba7_mavi_vpwa_2.12.391
kırmızı_vpwa_2.12.391
saydam_bjk_vpwa_2.12.391(önizleme için tıklayın)
bir de bu modun orjinalini yapan kişinin verdiği link bu, bi kere tıklayıp reklamı atlarsanız destek vermiş olursunuz, ayıp olmasın adama bi kere tıklayın .p
Zippyshare.com - VPWhatsApp_V3.1.4_BASE_2.12.391.apk
Son güncelleme
https://www.mediafire.com/?p1in0lop7pe5z
VP Mods
Temel WhatsApp sürümü 2.12.391'dir
ekran görüntüleri eski sürümlere aittir, tekrar ekran görüntüsü almadım, ekran görüntülerinden farklı olarak mavi tik renklerini değiştirdim, örneğin bjk temasında siyah, fener temasında lacivert, turuncuda turuncu, morda mor tik vs yaptım
ekran görüntülerinde buradan bakın
İstediğiniz renkte WhatsApp yapılır.
yeni özellikler olarak
1- son görülmeyi durdurma, mavi tik göndermeme (okuduğunuzu anlamasınlar diye) gibi gizlilik özellikleri
2- WhatsApp'ın orjinal yeni smileyleri (malesef google ve rage comics smileyleri bu sürümde yok)
sorulması muhtemel sorular:
-bunlar nasıl yüklenir?
+adımlar:
1-normal whatsappından ayarlar->sohbetler'den sohbet yedeği al
2-whatsapp'ı kaldır (telefonda otomatik temizlik yapan program varsa önce o programı kaldırın whatsapp yedeklerini silebilir, cleanmaster gibi)
3-indirdiğin whatsapp apk'sını kur
4-sms doğrulamasını geç, yedeği görecek ve geri yükleyecektir
Not: Eğer önceki renkli whatsapplardan kullanıyorsanız bunu direk olarak yükleyebilirsiniz.
-son gözükmeyi nasıl durdururum?
+seçeneklerden VP Mods seç, Pause last seen'i işaretle, ana menüye çık Restart VPWhatsApp seç
-mavi tik nasıl kapatılır?
+VP Mods'a gir, Privacy altında Hide blue ticks'i işaretle (istediğin başka bişeyi de kapatabilirsin), ana menüye çık Restart VPWhatsApp seç
linkler:
bjk_vpwa_2.12.391
bordo_vpwa_2.12.391
fener_vpwa_2.12.391
gs_vpwa_2.12.391
mor_vpwa_2.12.391
turuncu_vpwa_2.12.391
007ba7_mavi_vpwa_2.12.391
kırmızı_vpwa_2.12.391
saydam_bjk_vpwa_2.12.391(önizleme için tıklayın)
bir de bu modun orjinalini yapan kişinin verdiği link bu, bi kere tıklayıp reklamı atlarsanız destek vermiş olursunuz, ayıp olmasın adama bi kere tıklayın .p
Zippyshare.com - VPWhatsApp_V3.1.4_BASE_2.12.391.apk
Son güncelleme
https://www.mediafire.com/?p1in0lop7pe5z