Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kirmizi guzel wampirimsi oyş
Ee herkesin senin gibi harika renkli gözleri yok ki.Mavi rengin iticiligi... lenste tabii, dogallari bile bazen yapmacik geliyor
Gözü cizdirmeyi düşünüyor musun yavrum? Ben bu soruyu daha önce sana mı sormuştum hatırlamıyorum da öyle bir düşüncen var mı? Ben yapmak istiyorum çünkü nereye kadar lens kullanacağız şeffaf bile olsa...Aze'mm gibi miyop olduğumdan bende yeşil denemiştim çohh hoş olmuştu ama çok kullanmadım şeffaf devamke![]()
Benim arkadaşımm çizdirdi çok memnun düsünüyorumm ama bakalımmm yani lens ne kadar iyi olursa olsun batıyor akşama doğru ben ozel bisey yoksa takmiyorum bileGözü cizdirmeyi düşünüyor musun yavrum? Ben bu soruyu daha önce sana mı sormuştum hatırlamıyorum da öyle bir düşüncen var mı? Ben yapmak istiyorum çünkü nereye kadar lens kullanacağız şeffaf bile olsa...
Nxndnsnsnsns dur sana atcammm gellGöz sağlığı için doğal göz renginde kullanabilirim. Ancak gözüm kahverengiyken renkli kullansam insanları kandırıyor gibi hissederim ya. Hem de ben uğraşamam. Tak çıkar. Aç kapa artema musluk gibi skljslksk