Renkli Lens

Konu sahibi son olarak 182 gün önce görüldü
Ben şeffaf lensi zor kullanıyorum

Güzel görünmek için o işkence çekilir mi :T:

İnanılmaz gerçekçi lensler çıktı son dönemlerde. Yakıştıran yakıştırıyor. Kişi nasıl mutluysa öyle yapmalı.

Mor rengi çok sevdiğim için sanırım, mor lensi çok hoş buluyorum.

Ben renkli gözü ve gözlüleri çok severim ama lens takamam. Gözümü çıkarırım herhalde. Hem de başka biri gibi olurum. Pek tercih etmem sanırım.

Kullanıyorum, farklı gözlerle

Miyop olduğumdan ötürü lens kullandığımdan bir ara renkli lenslere kafayı takmıştım... Mavi, gri, yeşil kullandım, en çok yeşili sevdim... Doğal gösteren renkli lensler var ölü balık gibi durmayanlar... Ama akşama doğru hepsi ufaktan batma yapmaya başladı dedim bu acıya değer mi... Yaklaşık bir buçuk senedir şeffaf lense gectim ama aklımin bir köşesinde yeşil lens hala durur... Belki bir gün yine, kim bilir...

Aze'mm gibi miyop olduğumdan bende yeşil denemiştim çohh hoş olmuştu ama çok kullanmadım şeffaf devamke:)
Gözü cizdirmeyi düşünüyor musun yavrum? Ben bu soruyu daha önce sana mı sormuştum hatırlamıyorum da öyle bir düşüncen var mı? Ben yapmak istiyorum çünkü nereye kadar lens kullanacağız şeffaf bile olsa...

renkli gözlüler yılan olur, çakma yılanlara tahammül edemem.
kullanmayın

Son düzenleme:
Göz sağlığı için doğal göz renginde kullanabilirim. Ancak gözüm kahverengiyken renkli kullansam insanları kandırıyor gibi hissederim ya. Hem de ben uğraşamam. Tak çıkar. Aç kapa artema musluk gibi skljslksk

Gözü cizdirmeyi düşünüyor musun yavrum? Ben bu soruyu daha önce sana mı sormuştum hatırlamıyorum da öyle bir düşüncen var mı? Ben yapmak istiyorum çünkü nereye kadar lens kullanacağız şeffaf bile olsa...
Benim arkadaşımm çizdirdi çok memnun düsünüyorumm ama bakalımmm yani lens ne kadar iyi olursa olsun batıyor akşama doğru ben ozel bisey yoksa takmiyorum bile :)

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Göz sağlığı için doğal göz renginde kullanabilirim. Ancak gözüm kahverengiyken renkli kullansam insanları kandırıyor gibi hissederim ya. Hem de ben uğraşamam. Tak çıkar. Aç kapa artema musluk gibi skljslksk
Nxndnsnsnsns dur sana atcammm gell :)

valla arada keko ruhum yeşil alıp dene diyor. sonra geçiyor. kakül perileri gibi.

renkli lens takıp göz rengim orjinal diyen karşı cins alfalıgı peki ? O_o

Geri