X
X
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Böyle bir şey galiba.Öfkeliyiz keyif almıyoruz ama gülüyoruz... ne tür manyak bir ülke olduğumuzu artık anlıyoruz değil mi... her şeye rağmen gülümsemeyi biliriz ama cehennemde bile gülecek değiliz.. Sedat Peker değiliz......
www.instagram.com
Kıskançlıkta AlmanyaSalaklikta, döneklikte, biat etmekte, korkaklikta,.... da en ön saflardadir keisin Türkiye toplumu.
Dostum inandigin sey her neyse senin yardimcin olsun.öfke de ikinci sırada yer almamıza sebep 2 kişi;
-erduvan
-X
abicim sen biraz sakin ol bari

Dostum inandigin sey her neyse senin yardimcin olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 53358
Haftada bir bu sekilde kufur ediyorsun, ve utanmiyorsunda bunlari yaparken gayet rahatsin, ama burda bana öfkeden bahsedebiliyorsun.
Gidin tedavi olun gercekten. Durumunuz iyi degil sizin.
Dostum seninle bir cay esliginde sohbet etmeyi isterdim. Fikirlerimiz dogru dahi olsa karsindaki insana kufur hakaret ederek bir yere varamazsin. Ayrica beni Erdogana benzetmende cok agir bir hakaret. Burda yaptiginiz soylediginiz sozlerden dolayi yaptirim uygulamak zorundayiz. Hakaretin kufrun sencesi bencesi olmaz. Biride gelir ana avrat söver sana ben boyle desarj oluyorum der.işte bu bir yöntem misal, cinsiyetçi ve eril olmamak kaydıyla bu tarz küfürler savurarak dejarz(şarz da olabilir) olabilirsin. bunda cidden utanılacak bir şey yok. belki çok hoş gelmeyebilir herkese ama karşında ki küfür ediyorsa, karşılığında naif olmak yersiz geliyor bana.
siz nasıl öfke kontrolünüzü sağlıyorsunuz sevgili X? misal hiç küfür etmediğinizi sanmıyorum. günlük yaşamda benden daha fazla küfür ettiğinizi iddia edebilirim ama kanıtlayamam