Rekorlara doyamiyoruz!!

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye aksine her boka gülen bir ülke. Mazota zam geliyor twitterda herkes espri yapıyor zamla ilgili.

En az gülümseyen kategorisi saçma geldi, aptal saptal herseye gülen insanları görüyorum da.

Öfkeliyiz keyif almıyoruz ama gülüyoruz... ne tür manyak bir ülke olduğumuzu artık anlıyoruz değil mi... her şeye rağmen gülümsemeyi biliriz ama cehennemde bile gülecek değiliz.. Sedat Peker değiliz......

Malesef gidisat kotu

Öfkeliyiz keyif almıyoruz ama gülüyoruz... ne tür manyak bir ülke olduğumuzu artık anlıyoruz değil mi... her şeye rağmen gülümsemeyi biliriz ama cehennemde bile gülecek değiliz.. Sedat Peker değiliz......
Böyle bir şey galiba.

Gulumsemek, tebessum etmek sosyal hayatta ikili iliskiye girdigimiz insanlara karsi verdigimiz tavirdir. Yani size sabahlari isinize gidene kadar tanmadiginiz herhangi bir Allahin kulu gulumseyip gunaydin dese, abes gelir demi? Adamlar onu diyor iste.

INSANLIK KALMADI DIYOR yani.

Türk insanı birbiri ile hayatı paylaşmayı bilmiyor. Uğruna koştuğu herşey boş beleş o yüzden inanıyorum bu sonuca

işte bunlar
hep sevişmemekten

Salaklikta, döneklikte, biat etmekte, korkaklikta,.... da en ön saflardadir keisin Türkiye toplumu.

Ve hepsi otokrat yüzünden.

Her suratsızın izlemesi gereken bir belgesel

öfke de ikinci sırada yer almamıza sebep 2 kişi;

-erduvan
-X

abicim sen biraz sakin ol bari
Dostum inandigin sey her neyse senin yardimcin olsun.

8B00C56F-C396-4F15-A13F-86359A0EBB5E.jpeg

Haftada bir bu sekilde kufur ediyorsun, ve utanmiyorsunda bunlari yaparken gayet rahatsin, ama burda bana öfkeden bahsedebiliyorsun.

Gidin tedavi olun gercekten. Durumunuz iyi degil sizin.

Dostum inandigin sey her neyse senin yardimcin olsun.

Ekli dosyayı görüntüle 53358

Haftada bir bu sekilde kufur ediyorsun, ve utanmiyorsunda bunlari yaparken gayet rahatsin, ama burda bana öfkeden bahsedebiliyorsun.

Gidin tedavi olun gercekten. Durumunuz iyi degil sizin.

işte bu bir yöntem misal, cinsiyetçi ve eril olmamak kaydıyla bu tarz küfürler savurarak dejarz(şarz da olabilir) olabilirsin. bunda cidden utanılacak bir şey yok. belki çok hoş gelmeyebilir herkese ama karşında ki küfür ediyorsa, karşılığında naif olmak yersiz geliyor bana.

siz nasıl öfke kontrolünüzü sağlıyorsunuz sevgili X? misal hiç küfür etmediğinizi sanmıyorum. günlük yaşamda benden daha fazla küfür ettiğinizi iddia edebilirim ama kanıtlayamam

işte bu bir yöntem misal, cinsiyetçi ve eril olmamak kaydıyla bu tarz küfürler savurarak dejarz(şarz da olabilir) olabilirsin. bunda cidden utanılacak bir şey yok. belki çok hoş gelmeyebilir herkese ama karşında ki küfür ediyorsa, karşılığında naif olmak yersiz geliyor bana.

siz nasıl öfke kontrolünüzü sağlıyorsunuz sevgili X? misal hiç küfür etmediğinizi sanmıyorum. günlük yaşamda benden daha fazla küfür ettiğinizi iddia edebilirim ama kanıtlayamam
Dostum seninle bir cay esliginde sohbet etmeyi isterdim. Fikirlerimiz dogru dahi olsa karsindaki insana kufur hakaret ederek bir yere varamazsin. Ayrica beni Erdogana benzetmende cok agir bir hakaret. Burda yaptiginiz soylediginiz sozlerden dolayi yaptirim uygulamak zorundayiz. Hakaretin kufrun sencesi bencesi olmaz. Biride gelir ana avrat söver sana ben boyle desarj oluyorum der.

Ben kafami bosaltmak icin oyun oynarim, Arada bir ps4 ten 2K atarim, geceleri kalkar NBA maclari izlerim , mesela yahoo fantasy basketbol oyunu var liseden sinif arkadaslarimizla senelerdir oynadigimiz. Bu gece kalktim Chicago - Phoenix Suns macini izledim. Demar Derozan ve Zach Lavine oyunda bende takip ettim mesela. O mactan öncede Toronto - Charlotte maci vardi onuda izledim bir sure.

Hayat bizi yeterice yoruyor, birde burda sana oturup kufur etmemen gerektiğini anlatacak degilim. Biraz saygili olalim. Benimde hayatimdaki problemleri asamadigim zamanlar oldu, profesyonel destekte aldim, baktim ki sinirlerim gerildi gittim, zaten bu hayatta normal kalabilmek icin profesyonel destek almak zorunda kalabiliyoruz.63A31F9E-90FB-42E0-A527-C5884EA4DF85.jpeg

Ama kendimi kaybedip kimseye kufur etmiyorum, bunun yolu bu degil. Asamadiginiz sikintilariniz oldugu zaman bunun cozum yolu belli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri