#reglizniistiyoruz

• Kullanıcı Mahlas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1015 gün önce görüldü
Bende kendimi salıp arkadaşlarımdan bahsetmişim. Kendime bakmadan. 2-3 sene önce 3 saatlik yola duruşmaya gitmem ve dönmem gerekiyor. O gün benim regl var ya hayatımın en fenalarından birini yaşıyor. Durmuş durmuş bak bebeğim sana neler göstereceğim deyip o günü bulmuş. Müvekkil firmanın özel aracıyla ilk defa gördüğüm 3 adamla gidip döneceğim. Başkası da gidebilir ama yok ben gidecekmişim işte boss öyle diyor. Ağrı kesici de alsam yok kafam almıyor. Mide bulantısı bi dert ağrı bi dert sinirlerim yıpranmış o ayrı bi dert. sürekli deri koltukta o sıcakta araçta oturmak allah allah zaten.. Adamlar bir şey anlatıyor ama hiç kulağımdan girmiyor bile. Neler yaşadım bir ben aha bir de şey.. allah bilir. Gittik.. döndük.. allahım bir de bu gözler neler görsün. Hanımlar beni anladı daha fazla devam edemeyeceğim... Şimdi ıyy iğrendik regl miii diyenler çıkabilir.
Her mesleğin zorlukları ayrı işte

he arkadaşlar regl oluyoruz diye işveren dükkanı üzerimize de yapıyor, bir dahaki regl dönemine kadar her ay bir kadında oluyor şirketler jhshsjhsjhjshs....
evet....

he arkadaşlar regl oluyoruz diye işveren dükkanı üzerimize de yapıyor, bir dahaki regl dönemine kadar her ay bir kadında oluyor şirketler jhshsjhsjhjshs....
evet....

Çikolata ve regl döneminde izleyelim diye netflix masraflarını bile karşılıyorlar. Sıcak su torbası dahil..

Dünyadaki en kötü kokudur.en güzel Hatundan bile tiksindirir..iyi ki kadın doğmamışım bu kadar derdin üstüne birde ....kaldıramazdım

Suistimal edilmesin diye zaten 1 günle sınırlandırılıyor, onu da tahmin edersin ki kadınlar kanamalarını ve ağrılarını en yoğun yaşadıkları günde tercih ediyorlar. Yani sana 1 hafta gelme kardeşim, evinde battaniye altında yat, sen kadınsın buna hakkın var demiyorlar. Ben direkt sana bir şey demedim ki hem o nerden çıktı? Yorumları genel okudum ama bu durumu yaşayamayanların ahkam kesmelerine sinirlendim. Senin acizlik yorumun üzerine de acizlikle alakası olmadığını belirttim.
Regl döneminde sadece gergin hissetmiyoruz ki biz. Şiddetli karın ağrısı, mide bulantısı, sindirim bozuklukları vs vs. birçok durumla da baş etmeye çalışıyoruz, sence böyle bir durumdayken ve bunun için 1 gün dinlenebilme hakkı verilse bu aciz olduğumuz için midir? O kadar aciz olsaydık zaten 12 yaşında regl olmaya merhaba dediğimizde kendimizi pedlerimizle boğardık, yapmayın lütfen. O kadar aciz varlıklar olsaydık bu ülkede barınmaktan da vazgeçerdik, laf anlatmaya çalışmaktan da. Benim demek istediğim bu. Mıç mıçlı kısmını da sana dememiştim, ona da yersiz alınmışsın.
Ben erkeklere giydirmeyi severim genelde Vera hanımcım, hemcinslerime kızdığım noktalar da olur ama erkeklere giydirmek varken biricik hemcinslerimi ateşe atmam... Dediklerimi kişisel algılamayınız.

Yazdıgımın uzerine bu muhabbetten yürününce alınmam dogal .
Oradaki acziyet vurgusunu bile yanlış anlaşılmış yürümeye hazır konumda herkes . Biz kadınlar her durumla başedip çalışabilen varlıklarız . Regl nedir ki idi ?
Ha evet 1 gün kısmınından haberim bile yok. Şahsım adına değerlendirdim elbette benim böyle lükslerim yok çalışan bi kadın olarak . Sanırım bu yüzden bana çok ekstrem geldi regl izni.
Kadın erkek olarak bakmadım acıkcası duruma insan olarak baktım . Sorun bu oldu sanırım .
Öpüyorum seni , cevap vermek istedim uzatmak niyetiyle değildi zaten .

var ya salavat Zinciri oluştursak bu kadar yorum yapılmaz

Sadece yaşayan bilir ama bizim forumda erkekler daha çok biliyor sanırım konuyu mesela şöyle olsa o izin eşi regl olan erkekte o gün izinli sayilcak doğum izni gibi olsa havalara uçarlar hatta 4 gözle o gün gelse de bende izin kullansam derler neyse:)

Allah'ım yarabbim, tövbe estağfurullah

kusura bakılmasında konu sahibi dışında erkekler olumsuz bir şey yazmamış.
yine hemcinsler olarak ayrılığa düşmüşsünüz.
söylenmek istenilenlere erkekler kalkan olarak kullanılmasın.

hiç yaşamadığımız bir acı hakkında söz sahibi olup olamayacağımız gündeme getirilmiş.
ilaveten gerek aile içi fertler, gerek sevgililik ve eşlik durumlarından sürecin yabancısı değiliz.
asıl sizin bilmediğiniz ise kendinizden 10 yaş küçük bir genç kızın abisi olmak.

hemcinsinize tepkimi kısa ve öz olarak vermiştim.

madem uzun uzadıya yazılıp çizilmiş, konu sahibine ve zihindaşlarına şöyle söyleyeyim.
açıkça beyan etmek isterim ki bu gibi durumlarda salak saçma yorumlar yapmadan önce bağnazlığın bir hududu olmalı.
1 iş gününden milyon liralar zarar edilmez.
ben hak olduğunu düşünüyorum, esasen hak görülmemesi insanlık suçu olmalı..

daha çok yazardım ama genel olarak duvara anlattığımı düşündüğümden kesiyorum.

edit; sayfaları eksik okumuşum.

ilave; yabani eşeklerle münasebetinden tanıdığı koku ile bağ kurmuş. ps5'i olan iba ise bağsurunu referans göstermiş.
hiç bir şey olmamışçasına kıvırmalar yapılmış, hemcinsler birbirlerine kalp atmış olay tatlıya bağlanmış.

yine üst satırda beyan ettiğim duvara konuşuyorum söylevimde tutarlılık görmekteyim.

Son düzenleme:
Buralar karisacak demeye gelmistim konuyu gorunce. Gerek kalmamis anlasilan.

Ağrısı sancısı bide aşırı gereksiz gerginliği oluyor...
Ay zor anacım kadın olmak
Boşa şeyetmeyin kavga

Yalan yok. Arada tedirgin oluyorum calistigim gunlere denk gelecek diye. Ilk gun komalik yattigim oluyor. Arada isyerine gidemedigim zamanlar da oluyor. Ya boyle bi izin ciksa dalga konusu olur zaten, derler ki bak dotu kanli ondan isyerine gelemedi. Aman kalsin

Geri