Regl Dönemimi Çok Ağır Geçiriyorum Ne yapmalıyım?

Konu sahibi son olarak 648 gün önce görüldü
Bayanların bu dönemde ruhsal ve sinirsel açıdan inanılmaz gergin olabiliyor ve de inanılmaz iştahı açılabiliyor :p

Doğal olarak bunun reaksiyonları 2-3 gün öncesinden kendisini belli ettiği için alınıcak önlemler mevcut...
Özellikle Doğadan özel günler çayı çıkarmış bir iki gün önceden içmeye başladığınızda herhangi bir problem olmuyor...
Ağrı için hastanelik olanların dışındakilere bu çayı gene tavsiye ederim çok ağır ağrı kesiciler kullanmayın kullanıcaksanız minoset kullanın
Sıcak kum torbasıda işe yarıyor ama dediğim gibi doğadanın çayını denemenizde çok fayda olur

başka çözümü olan?

Acil sevgili yapıyosun bütün hıncını ondan alıyosun :p

Ben iğne olmazsam geçmiyo :(

Majezik ve mide ilacı diyorum ben de en kesin çözüm :p

Majezik cok zararlı canım kullanma bence

Dinsizin hakkından imansiz gelir demişler ama.p Şaka bir yana sordum soruşturdum evet ağır bi ağrı kesici ama ayda sadece 1 kez içtiğim için sorun olmazmis pek. Ama mide ilacı da alıyorum yanında.

Sıcak havlu veya sıcak su torbası tutuyorum ben, daha kötü yapıyor diyenler var ama bana iyi geliyor. :dusun:

Asel olsun canım amcam hayatta icirmez bana allah korusun sonradan cıkar ilerde bisi

Bkz: Rahim kasılmalarını ağrı şekilde hissetmek.
Tıbben prostaglandinlere ağrı hissinin aşırı duyarlılık oluşması olarak kabul görür. Kramplara bulantı halsizlik bel ağrısı ve baş ağrısı şikayetleri de ekleniyor bu duruma. Bundan şikayet eden bunlardan da ediyor genelde demek istiyorum. Ve ağrı kesiciler ile kontrol altına alınamadığında jinekolojik muayene gerektiren bir durumdur. Bırakın çayı mayı otu boku da gidin muayene olun bir zahmet. :dyg:
Bahsedilen şey gerginlik ise o hepimizde var ayollkdjhj. Sayısız bilim adamı var fakat onlar dahi bu konuda yetersiz kalıyor henüz bu yönde yapılabilmiş geçerli bir araştırmanın varlığından haberdar değilim. Haberi olan varsa aydınlatsın bir zahmet. .p
Birde yirmi beş günde bir yine bir haftaya yayılan bir süreçte regl dönemi yaşama durumu söz konusu. Yani regl öncesi gerginlik regl dönemi gerginliği ve yine regl sonrası gerginlik dönemlerinin hepsini hazım ede ede bir hafta olarak geçirenler var. Geriye kalan bir iki günde de başına bir iş gelmiyorsa mutlu mesut yaşıyor. Yazık ona. :/ Bütün bunlar olurken çıkıp da ya ben ayın bilmem kaç gününü gergin geçiriyorum ss diyorsunuz ya çok ayıp. :T:

1248994951.jpg

O ay içinde bi yerini üşütme , o günde ağrı kesici al geçer.

alıntı yapma kimse görmedi :D tamam haklısın pişmanım.

banlayın beni :burun:

o değilde,ben başım ağrısa majezik içiyorum !!???!

Geri