Sözlük Rededildiğinde selamı sabahı kesen kişi ( erkek üye :P )

Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ya şimdi şöyle bir mevzu var. Ben birinden hoşlantı duymuşsam ve rededilmişsem tabi ki keserim selamı sabahı. Benim hoşlantı duyduğum kadın, daha önce flört ettiğim kadın benim arkadaşım veya dostum olamaz. Benim midem kaldırmaz hani. Usulca susar, yoluma bakarım. Selamı sabahı kesen erkeği bunun için suçlayamaz kimse. Art niyet ararım.

Dostça bir yaklaşım olup rededilmişsem selam/nasılsın dan öteye gitmez muhabbet benim açımdan.

Bence de en makul olanıdır. Kişisel alan işgalinin ne demek olduğunu bilen ve kendinde bu işgal hakkınız görmeyen terbiyeli ve beyefendi erkektir.
Kızlara yaranmak zordur, selamlarsın ay sapık, selamlamazsın öğk başkasına koşmuştur derler : )

Ne yani beni arzulayan her erkek aylarca taciz mi etsin : )

yine özlü bi söz söylemişim
koşun bakın

İlgili kesmeyip, yılışmaya devam edenler de var. Çok iticiler.

Gayet doğal. Çakallık yapıp sanki asıl amacını gizleyip arkadaşmış gibi devam etmesindense onuruyla şerefiyle selamı kesmesi çok daha gerçekçi bir davranıştır.
Hem bu durumdan kadının da rahatsız olmaması gerek. Reddettiğin eleman niye sana oynasın ki derdin ne?!

• Beğen
Tepkiler: 0
keşke her erkek reddedildiğinde bunu gururuna yedirebilip selamı sabahı kesse

Reddedilmiş daha ne konuşabilir ki bence.

Bir gün bir arkadaşım "hiç bir hatun bana hayır diyemez" demişti. Kim ne sormuştu bilmiyorum.
Bir ay sonra kendisini, muhasebe bürosuna kapanıp sızlanırken buldum. Rahatsız etmedim.
Sonra öğrendim, ilk kez bir kıza evlenme teklif etmiş, o da hayır demiş. Ret edilmeye alışması da en az bir ayı bulmuştu.

Olur böyle şeyler. İnsan alışıyor zamanla.

Mantık olarak doğrusunu yapıyor. İstemediğinizi belirtmişsiniz neden peşinizde dolansın ki…

Yani bunun aksini normal gören ortadoguludur zaten.

Her yarası olan üye konu açmasın lütfen.

Selamı sabahı kesmese dedikodu seanslarında ilgili kişi gece gündüz peşimdeler peşimde moduna girilmesinden imtina ediyordur…

Tamam da,ne olmasını bekliyorsunuz? Arsız gibi yazmaya çalışsa,selamlaşsa bu sefer bazılarının arka kısmı arşa değecek? Sonra da adı abazaya,saplantılıya,takıntılıya çıkacak.Harbiden sizin ne istediğiniz belli değil..

Hakkaten siz ne olsun istiyorsunuz yav? Reddedilmiş adam hala açlığını çektiğiniz ilgiyi versin mi bir yandan? ahahah :D

bi arkadaş beni reddettiğini söylemeden iletişimi kesmişti
bizde olaylar biraz garip işliyo

Geri