Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SözlükRededildiğinde selamı sabahı kesen kişi ( erkek üye :P )
Ya şimdi şöyle bir mevzu var. Ben birinden hoşlantı duymuşsam ve rededilmişsem tabi ki keserim selamı sabahı. Benim hoşlantı duyduğum kadın, daha önce flört ettiğim kadın benim arkadaşım veya dostum olamaz. Benim midem kaldırmaz hani. Usulca susar, yoluma bakarım. Selamı sabahı kesen erkeği bunun için suçlayamaz kimse. Art niyet ararım.
Dostça bir yaklaşım olup rededilmişsem selam/nasılsın dan öteye gitmez muhabbet benim açımdan.
Bence de en makul olanıdır. Kişisel alan işgalinin ne demek olduğunu bilen ve kendinde bu işgal hakkınız görmeyen terbiyeli ve beyefendi erkektir.
Kızlara yaranmak zordur, selamlarsın ay sapık, selamlamazsın öğk başkasına koşmuştur derler : )
Ne yani beni arzulayan her erkek aylarca taciz mi etsin : )
Gayet doğal. Çakallık yapıp sanki asıl amacını gizleyip arkadaşmış gibi devam etmesindense onuruyla şerefiyle selamı kesmesi çok daha gerçekçi bir davranıştır.
Hem bu durumdan kadının da rahatsız olmaması gerek. Reddettiğin eleman niye sana oynasın ki derdin ne?!
Bir gün bir arkadaşım "hiç bir hatun bana hayır diyemez" demişti. Kim ne sormuştu bilmiyorum.
Bir ay sonra kendisini, muhasebe bürosuna kapanıp sızlanırken buldum. Rahatsız etmedim.
Sonra öğrendim, ilk kez bir kıza evlenme teklif etmiş, o da hayır demiş. Ret edilmeye alışması da en az bir ayı bulmuştu.
Tamam da,ne olmasını bekliyorsunuz? Arsız gibi yazmaya çalışsa,selamlaşsa bu sefer bazılarının arka kısmı arşa değecek? Sonra da adı abazaya,saplantılıya,takıntılıya çıkacak.Harbiden sizin ne istediğiniz belli değil..