Sözlük Rededildiğinde selamı sabahı kesen kişi ( erkek üye :P )

Sözlük
Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Saldırmayın lütfen hemen , konu bahane sözlük şahane :P

Demek ki arkadaş olamayacak kadar sevmiş. Hiç denk gelmedim başka fikir yürütemiyorum.

Aklima sey geldi.
Orta cagda Avrupa da turnuvalar düzenlenirdi,bir lordun ve ya söz ve iktidar sahibi kisilerin kizina talip olabilmek icin.
Erkekler birbirlerini öldüresiye kadar gidiyordu.Kimi ic güveysi bir mirasyedi olabilmek icin kimi de söz sahibi olmak icin.
Ama sadece biri kiza gercekten asik olandi ve hep ilk o ölürdü ne hikmetse.Fatalizm de bir garip bazen.
Neyse..
Yani rededilmeyi birakin ölümü göze alanlari agirlamisti bu yeryüzü bir zamanlar.Bu isin romantik boyutu tabii.
Redeilip selam sabahi kesiyorsa gururu incinmis olabilir.Utaniyor olabilir.Allah vere de nefrete dönüsmese o hisler.

:)
Her yaklaştiğina dostluk arkadaşlık çerçevesi dişina çıkamayıp kadınsa ben istiyorsam benimdir gözüyle bakan zat i muhterem
İki selam verince aidiyet hissediyor

listede eleme yapıyordur, oturup reddedildiğine mi selam sabah versin.
baktı tüm liste reddediyor o zaman şey yapabilir ''hiç sesin çıkmıyor ehe (((:''

rahatsızlık vermeyim diye düşünüyordur belki

Durumu gayriahlâki boyuta getirmediği sürece selamı sabahı kesmesi problem teşkil etmeyecek kişi.

Hislerin degerine bagli olarak gelisen bir durum. Kendine saygisi olan zaten uzak durmali. Serefi olana yakisan budur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Normal olanı yapan kişidir.

En azından yarın öbürgün sizi öldürmeyeceği belli.

En doğrusu çünkü ilgi duyulan kişi ile diyalog halinde olmak veya yakınında bulunmak unutma sürecini uzatır.

-senin gibi güzel kız nasıl yalnız anlamıyorum: )))
-yalniz değilim ki sevgilim var...
(Okundu olarak kalır ve rota yeniden hesaplanır)

asla geri dönüşü olmaz birkere kalemini kırmışımdır. bana uzak tanri ya yakin olsun

Ergenlikten baska birsey degil

Geri