Recep Tayyip Erdoğan'ın Seçimi Kazanması

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
tayyip erdoğanın seçimi kazanması , seçim sonuçları , tayyibin kazanmasının olumlu yanları , tayyibin kazanmasının olumsuz yanları

Tayyip Erdoğanın seçimi kazanmış olmasının artıları eksileri nelerdir?

eğer başkanlık-yarı başkanlık
en çok ben başkan olacam
hepinizi koltugundan edecem
en çok ben yaşayacağımm
gibi şeyler istemediği sürece (hiç Sanmıyorum)

muhalefete bi artı olur.

ama tüm koltuklar benim derseee (kuvvetle muhtemel)
sıkıntı büyük.

Tek diktatör olmaya bir adım daha yaklaşmıştır benim gözüm kendisi.

Hayırlı olsun iyi oldu bence. muhalefet kendine çeki düzen verme vakti geldi.

çok iyi oldu bireysel açıdan :cix:
genel olarak bakacaz artik

6tstcy.jpg

Hayırlı olur inşallah.
Her şey daha güzel olacak inşallah.
O olmaz bu olmaz diye diye.
Cumhurbaşkanı oldu Recep Tayyip Erdoğan.
Allah utandırmasın.

Hayırlı olsun. Biliyorduk zaten kazanacağını. Şaşırtıcı değil sonuç. Umarım tüm bu hezimetlerden sonra muhalefet partileri eksik ne yapıyoruz, bu adam nasıl kazanıyor diye sorup kendilerine bir yapılandırmaya giderler. Yoksa bu kafayla daha çok ezecek Recep Tayyip.
Hayırlı olsun demek düşer şu saatten sonra da.

Türkiye'nin ekonomisi için iyi olacağını düşünüyorum ama diğer kalemleri kestiremiyorum.
Bekleyip, göreceğiz.

türkiye ekonomisi dediği de bistteki hisseler. yani senin cebine giren çıkan pek değişmez meyve sebze daha da pahalanmazsa. zengin servetine servet katar o kadar.

neyse bence nolur? nolacağı başkanlık sisteminin gelip gelmeyeceğine bağlı. gelirse sıçtık, bi şekilde gelmezse türk siyaseti bi beladan şimdilik kurtuldu demektir. daha az tv de görünür daha az miting yapar daha az polemiğe girer oh mis insanlar az rahatlar. zira kendi seçmeni de karşıtı da gerim gerim gerildi.

edit: ayrıca türkiye tarihinin en az saygı gören, en çok protesto edilen cumhurbaşkanı olacağı da kesindir.

Sadece Türklerin Cumhur başkanı olacak Ekmeleddin
Sadece Kürtlerin Cumhurbaşkanı olacak Selahattin
Sadece doğuda ya da sadece Batıda oy potansiyeli olmayan bütün illerde yüksek oy potansiyeli olan adam daha cazip geldi bana yahu.
Hayırlı olsun

sayın demirtaş da seçimin kaybedeni biz değiliz seçim çalışmamız faydalı oldu amacımıza ulaştık demiş. eeee sevgili demirtaşın amacı cb seçilmek değil miydi? kendisi adaylığını c.başkanı seçilmek için mi koydu yoksa pkk nin siyasi kanadını sevimli gösterip normalleştirmeye calısmak icin mi koydu? eger 2. secenekse türk solu seçmenleriyle billur geçmiş demektir.

neyse kafamda deli sorular dırnırırnınrm.

Öncelikle ülkemiz adına hayırlı olsun.
Seçimin 2.tura kalmasını sürpriz görüyordum , ki zaten bu sürpriz gerçekleşmedi ve ilk turda bitti.

Baktığımız zaman seçim süreci boyunca , Belediyelere çay kahve ziyareti sadece.
Üç dört de salon toplantısı yapan Mhp&Chp (Ekmel) bey var...
Diğer tarafta ise gümbür gümbür mitingler, konuşmalar, Türkiye'nin bir ucundan öteki ucuna koşuşturmalar ve terlemeler...

Kılıçdaroğlu ve Bahçeli bükemedikleri Erdoğan bileğini öpmelidirler... Öpüp istifa etmelidirler ayrıca...

Hayirlisi olsun En Basta.
Bilinen Birseydi Bu. Keske Muhsin Yazicioglu Sehit Edilmeseydide Onuda adaylar Arasinda Gorebilseydik.
Belki Basimiza O Gecerdi Kim Bilir.

Kafirler istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır.
İnkar edenler, inanmayanlar, iftira atanlar, bu seçimin dahi o nurun tamamlanmasına yönelik bir yapı taşı olduğunu anlayacaklar.

Geri