Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı

Konu sahibi son olarak 2603 gün önce görüldü
yaz kızım..1 saray,80 milyon baş marabayla birlikte üç yanı denize bakan,cumhuriyetçilerden az kullanılmış,her türlü spekülasyon ve oyuna açık,amerika garantisinde bölünmüş,ortadoğu batağına sokulmaya hazır kelepir ülke

Dikkat etmek gerekirse 3 yılda mal varlığında hiç bir değişiklik olmamış

[YOUTUBE]SIRqfcehP7Y[/YOUTUBE]

Yıllar önce Ozan Arif, Turgut Özal'ın damadına yazdığı o müthiş eser :)))

cahil cahil konuşup sinirimi bozma benim.kendi fikrin kendi kelimelerin olsun.ezber laflarla klişelerle vaktimi alma.evet sırtına alacak

Kimsenin fikri ile yazmamıştım zaten ve savunma mahiyetinde de değildi cümle sonundaki parantezden latife yaptığım anlaşılmalıydı,keşke bana patlamasaydınız
Bu derece sert ve nezaketsiz bir üslup ile karşılaşacağımı bilsem yazmazdım zaten mazur görün

bi önceki sayfada hesap yazmışlar la hiç güleceğim yoktu

Cumhurbaşkanımızın varlığında gözünüz mü var bir de hesap yapmışsınız çalın sizinde olsun hedef 2023 hedef herkesin donuna kadar almak.. :D

Kimsenin fikri ile yazmamıştım zaten ve savunma mahiyetinde de değildi cümle sonundaki parantezden latife yaptığım anlaşılmalıydı,keşke bana patlamasaydınız
Bu derece sert ve nezaketsiz bir üslup ile karşılaşacağımı bilsem yazmazdım zaten mazur görün

ya senin yazdığın değil de yazdığını beğenenlere çok güldüm :) tamam sıkıntı yok.benim de işim ironi zaten

yaz kızım..1 saray,80 milyon baş marabayla birlikte üç yanı denize bakan,cumhuriyetçilerden az kullanılmış,her türlü spekülasyon ve oyuna açık,amerika garantisinde bölünmüş,ortadoğu batağına sokulmaya hazır kelepir ülke

...sahibindenhabersiz.com'da sizleri bekliyor.

Geri