Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı

Konu sahibi son olarak 2600 gün önce görüldü
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı seçimi için Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) mal bildiriminde bulundu.

YSK'ya gelen Başbakan Erdoğan'ın avukatları Ali Özkaya ve Burhanettin Sevencan ile serbest muhasebeci ve mali müşavir Ramazan Kocaboy, mal bildirim formunu teslim etti.

Başbakanlık resmi sitesinde Başbakan Erdoğan'ın mal beyanı şöyle:

Mal Beyanı

16 Haziran 2011 tarihi itibariyle Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan ’ın mal beyanı aşağıda sunulmuştur.

A - Taşınmaz mal bilgileri

Güneysu-Dumankaya Köyü 2.000 metrekare arsa (Maliyeti 10 bin TL)

B - Banka ve menkul değerler

Banka hesaplarında toplam 3.390.384 TL, 25.000 £, 199.867 $

C- Alacaklar

500.000 TL

MAL VARLIĞI DEĞİŞMEDİ

Başbakanlık resmi sitesinde yer alan bilgiye göre Başbakan Erdoğan en son 2011 yılında mal beyanında bulundu. 16 Haziran 2011 tarihli mal beyanında Erdoğan’ın malvarlıkları şöyle sıralandı

A - TAŞINMAZ MAL BİLGİLERİ

Güneysu-Dumankaya Köyü 2.000 metrekare arsa (Maliyeti 10 bin TL)

B - BANKA VE MENKUL DEĞERLER

Banka hesaplarında toplam 3.390.384 TL, 25.000 £, 199.867 $

C- ALACAKLAR

500.000 TL

Milliyet

bizde memur olup 1700 kazanalım diye yıllardır uğraşalım işte.

Siyasete yırtık pabuçla girdim derdi. Şimdi ise dünyanın en zengin siyasilerinden.
Elbette mal varlığının tamamını beyan etmesi enayilik olur. Bunun tamamının açıklanmasını beklemek yada yukarıdakinin tamamı olduğunu sanmak da saflık.

Kutular dahil mi net mi brüt mü?

Eee bizi somurupte bizi zengin edecek değil ya Takkiye.

Mal varlığın çoğu üzerine değildir. :)
O kadar salak değil üzerine milyon dolarlık hesaplar açsın ama dimi.

Biz asgari ucretle zor geciniyok bunlar zorlanmiyomu hic yea.s

Mal beyanında Şehrizar Konakları'nı göremeyen Bilal Erdoğan, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nü bastı... - Zaytung

Adam çalıyor pardon çalışıyor yapıcak tabi gözü olanın gözü çıksın.. :p

malın mal varlğı yada malın var mallığı nasıl tanımlarsanız helal olmayan para bunlar sadece gösterilen gösterilmeyenleri araştırın bakalım neler çıkıyor.

Yolsuzluk rüşvet ne ararsan var bu mahlukta.

Biz asgari ucretle zor geciniyok bunlar zorlanmiyomu hic yea.s
Nihat Hatipoğlunun 600 bin tl'sine hak ediyor diyordun(uz). Bu adam 12 yıldır iktidardaki partinin genel başkanı. Bir o kadar yıldır da başbakan ve üstelik geçmişi var, çevresi var, Var oğlu var. Çalıp çırpmadan da biriktirmiş ve kazanmış olma olasılığı(Buna ben de inanmıyorum) da var. Söz konusu 600 bin TL iken asgari ücreti neden düşünmediniz? Neyse, Fazla da uzatmıyayım...

Nihat Hatipoğlunun 600 bin tl'sine hak ediyor diyordun(uz). Bu adam 12 yıldır iktidardaki partinin genel başkanı. Bir o kadar yıldır da başbakan ve üstelik geçmişi var, çevresi var, Var oğlu var. Çalıp çırpmadan da biriktirmiş ve kazanmış olma olasılığı(Buna ben de inanmıyorum) da var. Söz konusu 600 bin TL iken asgari ücreti neden düşünmediniz? Neyse, Fazla da uzatmıyayım...

Nihat Hocanin Nasil Kazandigi ortada. Adamin Mal Varligina Caldi cirpti Yolsuzluk Yapti Diyebiliyorsunuz Peki Bunu Hatip Hoca icin Diyebilirmisin? Adam din hocasi ve Bu Sayede Gecimini sagliyor Nasil Oluyorda Hala sindiremiyorsun Bunu ? Asla amacim snle Tartisip Ters dusmek Degil Lakin Bu Konuda clk uzattin ve Abartiyosun Pan..

Geri