Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı

Konu sahibi son olarak 2602 gün önce görüldü

Nihat Hocanin Nasil Kazandigi ortada. Adamin Mal Varligina Caldi cirpti Yolsuzluk Yapti Diyebiliyorsunuz Peki Bunu Hatip Hoca icin Diyebilirmisin? Adam din hocasi ve Bu Sayede Gecimini sagliyor Nasil Oluyorda Hala sindiremiyorsun Bunu ? Asla amacim snle Tartisip Ters dusmek Degil Lakin Bu Konuda clk uzattin ve Abartiyosun Pan..
Yalnız alıntıladığım mesajda sadece asgari ücretten bahsetmiştin(iz). Çalıp çırpmaktan ben bahsettim. Nihat beyin kazandığı da en az bunun ki kadar haramdır... Kazandığı kaynak ortadadır. Ben de asgari ücretten bahseden birinin 600 bin TL alan birisini hala savunmasını anlayamıyorum...

Yalnız alıntıladığım mesajda sadece asgari ücretten bahsetmiştin(iz). Çalıp çırpmaktan ben bahsettim. Nihat beyin kazandığı da en az bunun ki kadar haramdır... Kazandığı kaynak ortadadır. Ben de asgari ücretten bahseden birinin 600 bin TL alan birisini hala savunmasını anlayamıyorum...

Haram olduğuna nasıl karar verdin?

senın basbakan olma kapasiten yoksa olana laf etme
adam bascalan.:p

İyiymiş, biz kendi paramızla zor geçiniyoruz vallaha bunlar nasıl geçiniyorlar anlayamıyorum :)

Al la al damarımı , dalağımı , kalbimi , kolumu bacağımı , herşeyimi al sat organ mafyasına karşıla o alacaklılığını darılırım yoksa...

Donumuzda gözün var onu da al rahatla :).

Zenginin parasi,
Zügürdün cenesi.

Cem Yilmazcilik oynayayim;

adamin ayligi 10 bin lira.
12 yil x 10 bin = 1 milyon 200 bin lira
Belediye baskani oldugu siralardaki maasi yarisi olsa,
ettim mi yaklasik 2 milyon ?
E bunun öncesi var, yatirimlari var, 4 milyon de.
yarisini yese,
Adamin 2 milyonu olmasi lazim, sadece Aldigi ayliklardan dolayi !!!

Halay basii, al mendili eline, iftiraya devam ...
Hirsizlik haram,
Iftira ???

Adam başbakan sizene neyi varsa var Allah Allah .:D gitsin kümeste mi yaşasın .

01 Temmuz 2014 tarihi itibariyle Başbakan Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın mal beyanı aşağıda sunulmuştur.

A - TAŞINMAZ MAL BİLGİLERİ

Güneysu-Dumankaya Köyü 2.000 metrekare arsa (Maliyeti 10 bin TL)

B - TAŞINIR MAL BİLGİLERİ

Binek Otomobil (Maliyeti : 234.080 TL)

C - BANKA VE MENKUL DEĞERLER

Banka hesaplarında toplam 4.404.192,13 TL, 200.000 $

D- ALACAKLAR

500.000 TL

500 bin TL'nin sırrı

Yayınlanan mal bildirimine göre;

Erdoğan'ın Güneysu, Dumankaya Köyü 2 bin metre kare bir arazisi.

234 bin TL değerinde 2011 model AUDİ A8 marka otomobili.

Çeşitli bankalardaki TL ve ABD doları cinsindeki nakit para miktarına da yer verildi.

Mal varlığındaki en dikkat çeken ayrıntı ise Erdoğan'ın büyük oğlu Ahmet Burak Erdoğan'ın babasına 500 bin TL borçlu olduğu belirtildi.

Önceki mal bildiriminde "500 bin lira alacaklı" olduğu bilgisi yer alırken, kimden alacaklı olduğu yazılmamıştı.

12YBoY.jpg

Bunlar görünen yüzü ya eşinin,dostunun üzerindeki varlıkları ne kadar acaba ?

Geri