Recep Tayyip Erdoğan.

Konu sahibi son olarak 76 gün önce görüldü
6d88dab898dfe5f5f59dbccae6b14090.jpg

Eski İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı
Ak Parti kurucusu, Eski başbakan
Şimdiki Devlet Başkanımız
Halkın seçtiği ilk Reisi Cumhur,
Ve geleceğin başkanı,

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

mühaliflerin hakaret küfür ettiği(forumda sürekli olan)
benim gözümde halkın seçtiği ülkeye itibarını geri kazandıran lider.

Çelişkili söylemleri bulunan.
Bir dediği bir dediğini tutmayan.
Yalan söyleyen.
Hırsızlık yapan.
Oğulları askere gitmemiş biri de trt sanatçısının ölümüne neden olmuş ama hiç hapis yatmamis ..
Ha bi de geçen seçimlerde okyanus ötesine selam yollamisss bu yılda herhalde bela okur bekliyoruz :)))

Türkiye'yi her geçen gün yerin dibine sokmaya yemin etmiş,ülke içinde ikilik çıkarmayı hedef edinmiş,islamiyet adı altında kuralları kafasına göre şekillendiren,insanların yatak odasına kadar karışan ve bir dünya haksızlığa,insanlık dışı tutumlara her gün yenisini ekleyen,iki lafından birinde benim gözümde insanların manevi duygularını sömüren,insan görünümlü ama insanlık adına hiç bir özelliği olmayan bir birey..

Malesef ki bu ülkede birilerinin cumhurbaşkanı.Malesef ki bu ülke her geçen gün bunun yüzünden yaşanamaz hale geliyor..

Onun döneminde kuran pasta yapılıp kesilmiş ateistler dindarlara bunun günah olduğunu anlatmaya çalışmıştır. Aşırı din yuklemesinin bünyeye verdiği zarar olarak yansidi sanırım yalakalarına
Arapça diye tutturmus neredeyse memlekette ki okulları imam hatip yapma sevdasına düşmüştür.
Türban üstünden siyaset yapmaya bayılır.
Dindar nesil yestirtirecegi toplum da tecavüz vakası eksilmez ama adalet sistemi hep tecavüz eden lehine işler.

baya gelişme var küfür etmedi henüz kimse
hatırlıyorumda tipini s yazanı vardı
ölsede kurtulsak yazan vardı
daha bir sürü hakaret küfür eden vardı var var baya ilerleme var

Toplumsal yapıp ayristirma yolunu seçip algı oynaması yapmayı pek sever.

Onun için kadın ve kız kavramları farklı şeylerdir aslında bilimsellikten ve mantıktan uzak açıklamalar yaparak masal anlatmayı sever.

Kaç cumadir yayinlamadigi görüntüleri vardır Kabataş ta türbanlı kardeşlerini darp etmiştir ona karşı gelenler. Yani Capulcular. Ama hala görüntüler ortada yoktur ne tuhaf!

Ha yatak odasına karışabilir 3 çocuk isteyebilir. Kalitesiz ama kalabalık insana ihtiyacı vardır çünkü.

oy vermeyen kalite abideleri olmasa zaten ülke elden giderdi
hazmetmesi zor tabii onlarda haklı

İyi yönleri de var kötü yönleri de..

Bazen cahil biri olduğunu düşünsem de, iyi yönlerini daha çok buluyorum. Elbette herkes sevmek zorunda değil, yalnız kendisine duyulan nefret de asla haklı değildir.

Putlaştırılıyor diye eleştilebilir. Bunu ben de eleştiriyorum bu yönden. Çünkü ben tevhit ehliyim. Benim en büyük değerim inancım tevhittir. Bu açıdan kimseye de bu yönden ayrımcılık yapmıyorum.

Ancak Erdoğan'ı fazla abartılıyor diye eleştiren kesimlerin çoğuna bakınca, kendilerinin ne eleştilmez tonalrca kutsanmış kişisi olduğu görülüyor.. O yüzden de samimyietsizler.. Yol, köprü yapmasını küçümseyemem zaten devletin görevi budur. İnsanlara ideoloji dayatmak gibi bir görevi yoktur devletin. Eğer bir düşünce putunu eleştiriyorsan, senin düşünce putunun olmaması gerekir.. ;)

Sevenler ne kadar duygusal ise sevmeyenler de bir o kadar duygusal, zaen ilk geldiği sırada asla Akp'ye oy vermem diyenlerin oranı da ortada.. Atılan manşetler falan, bir mücadele adamı olduğu açıktır. Bulunduğu yere oturarak gelmedi..

Onun dışında tasavvufu ve tarikatleri sanki İslam buymuş gibi göklere çıkartmasını kabul edemiyorum..
Cemaat tarzı hiçbir oluşumu oy deposu olarak görmemelidir. Ve bu konuda samimi, net bir mücadele yürütmelidir.

Fetö konusunda haksız bir defa, her şeyi birlikte yaptılar.. Kandırıldım demek çok kolay.. Olmaz öyle..

Yine de ekranlarda gördüğüm de rahatsız olmuyorum. Ne kadar sevmeyeni olsa da karizmatik ve hitabeti güçlü biri olduğunu herkes kabul ediyor.

Sayılabilecek bir sürü yanlışı var, bir sürü de doğrusu..
Yine de şunu da ekleyeyim..

Bence başarısı, kendinin deha olmasından değil, karşındakilerinin aşırı vasat olmasından kaynaklanıyor.. Yoksa öyle aham şaham dünya lideri reis falan da değil.. Onlar yandaşlarının taktığı uydurma kelimeler..

Zaten Kılıçdaroğlu kalitesinde bir rakibi olan birisi elbette her seçimi kazanır. Düşünün seçim çalışması boyunca hiç miting yapmamış Ekmeleddin İhsanoğlu bile ondan çok oy alıyor.. :d (Mhp destekledi falan diye eleştiri sunanlar çıkar şimdi boş yere sunmayın.. Kılıçdaroğlu aday olsaydı CB seçiminde 38 şöyle dursun 28'i bile geçemez.)

Kısacası böyle seven olur sevmeyen herkese saygım sonsuz ancak Türkiye tarihini etkilemiş bir liderdir.

Her fırsatta kandırılan,
bir dediği diğerini tutmayan,
feystaymdan tankları durduran bir lider.

Öyle bir lider ki kendini sevmeyen nefret edenlere bile hizmet götürüyor bazen bunun için kızmıyor değilim ona

Bakalım işte ya batacaz en derine, ya bişiler yapacak yine. Heyecanla bekliyoruz

Dombraaaa aklımaa geldi:D
Toprağammm:D
Iyi bir soovmen

Yuzunuzden nur akiyor hocam masallah
Ay pardon o bu degildi dimi xd

Geri