Raven

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Insomnia'mmmm dişi kanaryammmmm benim :kiss: Yeni tanışmamıza rağmen sanki uzun süredir tanıyor hissi veren hatun o. :srl:
Belli bir duruşu, kimselere karışmayan, yüreği çok güzel canimin. :* Belli bi vizyona sahip. Maça gitmeliyim dediğim hatunlardan. :srl:

Seni çok seviyorum sarı lacivert hep mutlu ol, her şey gönlünce olsun :srl:

Nickleri, avatar ve imzalari bana hic yabanci gelmiyor. Baska bir yerde karsilasmis olabilecegimizi düsünüyorum. Tanismadik, tanismis olsaydik hatirlardim cünkü kendine göre cizgisi var: Dik bir durus, güclü bir imaj, seviyeli bir üslup. Hayatin istedigi her seyi ayaklarina sermesi dilekleriyle.. (:

Tanışmadık kendi halinde birine benziyor umarım zamanla sohbet etme sansı buluruz :)

Insomniaaa "dostum, , kardeşim" diyebileceğim tek insan. seninle geçirdiğimiz günlerin hepsinin ayrı ayrı degerleri var bende. Iyi ki tanimisim diyorum. Ikiz bi kardeşim olsa bu kadar benzerdik birbirimize heralde. Hareketlerimiz dusunduklerimiz dusunuyor olduklarimiz o kadar cok benziyor ki birbirine erkek olsan ruh ikizim derdim ve elimden kacirmazdim seni :DDD

bazen tembellik yapsanda cok başarılı bi öğrencisin demeyi cok isterdim lutfen derslerini aksatmaa!!!!! Geleceğinde hayallerin olsun ve bunlar için cabala savaş.

Telefonda saatlerce sıkılmadan konusabildigim kişi o . Bi saatlik konuşmada kahkahada atariz yeri gelir ağlarız da. Dunde bu muhabbet geçti aramızda cok ilgili bana karşı :D o kadar ilgili ki o kadar ilgili cok sever beni :DDD
Umarim aradigin mutluluğu yakalamissindir. Mutlu olmayı gerçekten hakeden birisin. Kimsenin seni uzmesine izin verme . ( zaten uzse bile ben hep yanindayim.) Bana kalbin kadar bu temiz sayfayi ayırdığın için teşekkür eder bir şiirle veda etmek isterim ;

Seviyorum ama kimi
En tatli birini
Nasil anlatsam sana
İlk harflerine baksanaa asfghjfsasjasdhhksdjajdjs :DDD

Ayla Dikmen - Ask Defteri (Orjinal Klip) - YouTube ;) ;********

Bunun kadar muzur bi insan görmedim ben.cok tehlikelidir kendisi , lütfen ateşle yaklasmayiniz !!1!! He bide bizimkiler nabiyo lan civciklerimiz :D

Forum üzerinde gördüğüm kadarıyla yazdığı mesajlar oldukça mantıklı. Tartışmayı en uygun şekilde yapabilenlerden kendisi.

kendisi hakkında güzel şeyler düşünüyordum ta ki bu konuya girene kadar :)

Fazlası ile donanımlı bir genç kadın olarak Leyla'yı gözlemledim diyebilirim. Tavır ve davranışlarını düşünce mekanizmasının işleyiş biçimini epey sevdiğimi de söyleyebilirim. Kendisi ile sohbet etmek de memnuniyet verici daha nicelerini ederiz derken sanki ortalıktan kaybolmuş gibi. Gitmediğini umuyorum.
Devam etmelisin bayan İnsomnia.

Yorumlarını takip ettiğim bir arkadaş.Objektif ve cana yakın.

Sevdim kendisini, paylaşımları da hoş..

Bundan sonra ona sen gideli Leyla'mmm diye sesleneceğimmmm :dyg:

Açıksözlü hemde çok fazla : ) samimi ve doğal buluyorum onu.
Uzun soluklu sohbet etmemişizdir fakat samimiyetini ve dürüstlüğünü beğeniyorum.Yaşıtlarına göre çok fazla algısı açık,net ve iyi bir gözlemci.
Öpüyorum kocaman :öp:

Forum hayatımın her döneminde çok sevdiklerimin çok sevdiği olmuş biri.
Sohbetimiz yok, gözlemlediğimle yorum yapmak istemiyorum .p

Duruşu ve profilini radikalleştirip (bunu iki şekilde yapıyorlar ilki fazlasıyla kült bir komediyle diğeri de paganist bir gölgeden net ve korkusuz yorumlarla) hayata dair konularda (haberler, siyaset, ekonomi gibi ciddi konuların dışında kalanları kastediyorum) başrolü oynayan ciddi büyüklükte bir üye topluluğunun üyesi.

geçen yine ağlaşıyoz,o ağlıyor ben ağlıyom, o ağlıyor ben ağlıyom , ama nasıl bi ağlama .s şaka şaka o kadar yıldır tanisigiz küs de olduk kavga da ettik ama asla birbirimizin arkasından atip tutmadık,ha attiysan da canın sağolsun la .d kaderimiz bir yazılmış gibi bazen, çok aynı şeyleri yaşıyoruz,bi kız kardeşim yok çok çok isterdim olmasını , oldu da.

Forumda ki en zeki kızlardan bence.
Ayrıca çok hoş bi yüzü var. Saçlarını kestirmiş ama bence böyle de güzel olmuş :p

Açtığı konular gerçekten okumaya değer ve merak uyandıran konular

Geri