Raven

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Ben bu hatuncuğu hiç tanımıyorum. Ne özelde, ne de forum genelinde hiçbir konuşmamız olmadı. Ama sanırım son zamanlarda en çok beğeni vermek istediğim kişi o. Konudaki zekice ve farklı yorumların sahibi o oluyor genelde ve fazla dikkat çekici bu aralar.
Bazı konularda aynı yöne bakmadığımız besbelli ama durduğu yerden herhangi bir mevzu nasıl görünüyor merak ediyorum, yazsın okuyalım.

Raveni ben de çok seviyorum. Mantıklı kadınları hep severim. Bu aralar sürekli görüyorum, hep var olsun ;*

arkamdan atıp tutuyormuşsun ne ayaksin kızım sen???
yürek mi yedin???
ikimizden biri kötü olacaksa illa bu SEN olmalısın!! (tipin daha musait sjfjdjfjd)
öperim.

Tuğçe, arkandan öyle şeyler söyledi ki inanamazsın. tam bir yılan. böyle kötü insanlarla asla işim olmaz. bye.

Forumda duruşunu beğendiğim nadir üyelerden. Genelde yorumlarında eğlenceli tavırlar sergilediği aşikar. Ancak bazı yorumlarında sinirlendiğini belli etse de; kullanmış olduğu kelimeleri bir yapboz misali yerli yerinde öyle güzel oturtuyor ki kelimenin illegal olması dikkat çekmiyor. Kendisi hakkında Nedense aklımda bir öğretmen profili çizmekteyim. Belkide bu yüzdendır kelimeleri bu kadar iyi kullanması.

Kuzguncuk rüyası, bir martı çığlığı.
O bilir (:

yüz yüze tanışıp muhabbet etmek istediğim nadir üyelerden biri
son derece zeki olduğunu düşünüyorum yorumlarından
esprili yanı olaylara bakış açısı yerinde biri

Buraya her geldiğimde gözümün aradığı bi’hatun kişisi.
Turşular aşkına! Arayı açma raven.

Baktım baktım sayfalarca gittim konunu bulamadım. Hiç olmayacak insanların bile konusu varken senin nasıl olamaz çiçeğim. Kendisini pek severim benim için çokça değerli biridir. Samimiyetine inandığım nadir insanlardan. Izmır e geldiğin de ona helva yapacağım oda bana kahve ısmarlayacak :p
Seviliyorsunn hep buralarda ol sen hep mutlu ol çok mutlu ol..

0001717677001-1.jpg

Raveni size kaptırmaya niyetim yok hilal hanım
Kapışalım mı

ismi bile çekiyor beni kuzgunları çok sevdiğimden belki de bu raven da iyidir severim kendisini de
cok guzel bir dinleyici
İyi kalpli
Merhametli
Daha oveyim mi
Ljkdhk :D

Kuzguncuk hayallerimiz vardı bizim, martı çığlıkları ve de ..

Geri