Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam hanimefendi;
konunun yarisi benim mesajlarimla dolu olsa da gene de yazacagim,bilsinler ki tugce'yle leyla gibi bir dostluk yok!!?!!neler gorduk cunkusu birbirine kamki diyip kankitoskop diyip arkasindan sallayanlari...(simdi niye boyle sinirlendiysem onu da anlamadim xd)
eveeeett obur yarim,kizkardesim carkcibasim xd (inş dogru yazdim),gidiyosun huzun var hasret olacak ozlem olacak ama hepsi geciip gidecek,gittigin gibi bir suru guzel hatirayla doneceksin biz de onlari dinleyecegimiz gunleri sabirsizlikla bekliyor olacagiz,hayatimdaki yerin kimsenin o mertebeye ulasamayacagi durumda,yerin zaten dolmaz o yuzden rahat git rahat gel.
sen gelmeden evlenmeyi dusunmuyoruz dfgjs(bi bilezik bi bileziktir netice de) o yuzden cabuk git gel,herhangi ihtiyac durumunda hep arkandayiz,gozun arkada kalmasin semih varken bana bir sey olmaz )
iyi ki varsin lan hayatimi senlendiren hatun xd
artik benim de elimde buyudugun diyebilecegim bir kiz kardesim var xd mucuk ;*
Gidiyosun ama sonuçta bu bi ayrılık değil, bi kopuş da değil, şartların gerektirdiği bir şey. O yüzden gözün arkada kalmasın, için rahat olsun. Yeni deneyimler yeni tecrübeler insana çok şeyler katar, böyle böyle genişler ufuklar. Zaten mükemmel bi insan, döndüğünde daha da zenginleşmiş göreceğiz seni. (hem manen hem madden jkdfkjh) Şimdi diyebilirsin ki o kadar para kazanıyorlar hala bilezik diyorlar para diyorlar... E napalım, Yahudi olacakmışız yanlış olmuşuz asdfghk
Kazasız belasız git gel, biz buralardayız. Çok seviliyorsun sen de, öpüldün
Fenerbahçeli olmasından mütevellit mi çok severim ben bu kadını.
Hem güzel hem de zeki kadın.
Ayrıca güçlü ve sağlam bir kişiliği var.
Müzik zevki hoştur.
Çok özlemişim.
Dönüşüne çok sevindim. Gitme bir daha.
Mutluluklar canım. :k1:
Raven,
Kişisel sayfamın eski sayfalarıma bakarken anımsadım birden, güzel müziklerini esirgiyorsun artık benden.
Gelsen ya artık, seni daha sık görmek istiyorum, kişisel sayfam da özlemiş. :p
:d ya dkgkj en son ki diyalog geldi aklıma bak simdi,çok severiz birbirimizi öyle çok öyle çok kii öyle çok yani :d
seni ziyarete yalnız gelmeyi planliyorum:d dfkdkj anlarsın ya ahaha
Bu konuyu nasıl atlamisim bilmiyorum, hep sempatik, hep dikkat çeken, hep zeki , hep sicaktir bu hanım. Sever ve sayarım, çok uzun sohbetler etmeye luzum yok bence, uzaktan uzağa sevilenler daha kiymetlidir belki.Kimbilir.
ilk geldiğimde çok uyuşamamıştık sanırım? yine de kin duymadım hiç. aksine git gide sempati duydum çok doğal, sade, temiz geliyor bana. böyle bi ortama fazla, iyi ki var hep olsun[emoji287]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi