ÜSözlük Raskolnikov

Konu sahibi son olarak 2378 gün önce görüldü
ilk tanıştığımız zamanlar aklıma geldi de dfjk sebepsiz çekiniyordum. ceketim olsa iliklerdim o derece... sonra tanıdıkça baktım ki.... tabii ki anlatmayacağım, dikkatleri üzerine çekmek istemem. seviyorum çok.

Bende ilk zamanlar çok çekiniyordum sonra oha dedim bundan mi çekindin ya dedim..
Sonra sonra çok sevmeye başladım her ne kadar pinti olsada..

Uzun zaman oldu, kendisinin nadide dileğini geri çevirmeyeceğimi bildiğinden emin olduğumuzun üstünde durmak -uzak- bir kenara dursun. bir tarafı uhrevi öteki tarafı ise dünyevi olan bir kum saatinin içinde daimi akmaktayım, araftayım. ki sen gibi ne rumuzum ne de ben değiştim (bu temenni imkansızlık kapısını tokmakladıktan sonra, kapı fos tokmak gürz çıktı, kırıldı.), değişebilemedim ama dönüştüm.. kalitenden ve kalifiyeliğinden ödün vermediğini görmek beni uzaktan da olsa -daimi- mutlu eder. doğru ya burası benim günlüğüm değil, senin sözlüğün ve ben bayanmışlık garabetini şoplarımdan gözünün önüne geleceğini düşündüğüm çalı bıyıklarımla bir buhurdanlıktan serpilen testosteron misali dağıtıyorum. dostoyevski'nin yarattığı bir karakter sanıyordum, adammış. biraz daha kalırsam kokacağız, sevgiler.

Hâlâ çok sevip değer verip ve güvendiğim kişilerden..
Yatırım danışmanı olarak görevini beni batırmak olarak kullanıyor değiştircem sanırım bu gidişle..

Bana forumsaldayken dm’de özel nir şirkette çalısıyorum demişti. Nasıl bir şirketse avukatlar öğretmenler havada ucusuyo sklks

Geri