ÜSözlük Raskolnikov

Konu sahibi son olarak 2369 gün önce görüldü
Forumda ağırlığını ve entelektüelitesini yeri geldiğinde çekinmeden ortaya koyabilen, nazarımda sohbeti kaliteli ve bir o kadar yapmacıktan uzak hakiki bir adamdır rasko, sevgi sözcüklerini genelde hanımefendilere söylediğimizden en iyi o anlar ne demek istediğimi.. uzak görünen yakınlardandır.

bakın, bu serseriyi de çok seviyorum. hala kulaklarımda çınlıyor mesela “dilaaan, kim derdi seninle böyle, bu masada karşılıklı oturup içeçeğiz” kslkdkdkd

Avatarımı kıskandığını düşündüğüm üye. Sanırım Dostoyevski seviyor... (allah allah hadi yaa)

Sanırım star wars seviyor....(Allah Allah hadi yaa)

Neymiş efendim onun yazarı benim yazarımı dövermiş (allah allah hadi ya)

sayesinde kimlerin kötü espri yaptığını da öğrendik sağ olasın kıral

dev bir arşiv oluşturuyorum edri. içinde lari, anna ve siri’nin kötü esprilerini biriktiriyorum. ilerleyen zamanda bi konu açıp delillerle konuşacağım. o yüzden elleşme yapsınlar...

Lütfen ocak espirim baş tacı olsun djfj

dev bir arşiv oluşturuyorum edri. içinde lari, anna ve siri’nin kötü esprilerini biriktiriyorum. ilerleyen zamanda bi konu açıp delillerle konuşacağım. o yüzden elleşme yapsınlar...

ben de senin uzun cümleler kurarak espri yaptığın yazılarını arşivliyorum. sonuna geldiğinde ulan neye gülecektim diye başa dönüyorsun, sonra sonuna gelirken bir daha unutuyorsun, sonra ilişkiyi kuruyorsun ama o kadar yoruluyorsun ki... gülecek halin kalmıyor. jdks
halbuki biz öyle miyiz, bir cümlede tak işi bitiriyoruz...... mesela "beni halaydan atmışlardı" konuyu bilen herkes bu cümlemi görünce güler.... BU BİR SAVAŞ BİLİYORSUN DEĞİL Mİ?

ben de senin uzun cümleler kurarak espri yaptığın yazılarını arşivliyorum. sonuna geldiğinde ulan neye gülecektim diye başa dönüyorsun, sonra sonuna gelirken bir daha unutuyorsun, sonra ilişkiyi kuruyorsun ama o kadar yoruluyorsun ki... gülecek halin kalmıyor. jdks
halbuki biz öyle miyiz, bir cümlede tak işi bitiriyoruz...... mesela "beni halaydan atmışlardı" konuyu bilen herkes bu cümlemi görünce güler.... BU BİR SAVAŞ BİLİYORSUN DEĞİL Mİ?
bir kere ben 5 cümleden fazlasını içeren bir mesaj yazdığımda neredeyse her cümle için 1 beğeni geliyor, neden? çünkü komik. dediğin gibi biraz yorucu çünkü güldürürken düşündürüyor...

ama mesela size arşivimden bir örnek, tek bir örnek göstereyim. başrol anna hnm. ve insanlar buna sabahın 6'sında maruz kalıyor...

sence bu kazanabileceğiniz bir savaş mı? kjsfjk

Devam edecekler.Sorun ?

Sende yalanmışsın balkız

tolstoy eserlerine mutlaka maneviyat yüklü -kendi inancı- enstantaneler ekler. dostoyevski ise tolstoy'a nazaran dönem rusyasını ve burjuvazisini "olduğu gibi" işler ve bunu dini ya da manevi bir kaygıya bağlamaktan ziyade realist bir biçimde ele alır. peki bunun raskolnikov ile ne alakası var çünkü o tolstoycular(anna'cılar) gibi allah allah hadi ya demiyor.. mavi dondurmasını gerçekçi düşünceler ile midesine indirdikten sonraki huzursuzluğu forumda çözümlemeye çalışıyor.

Geri