ÜSözlük Raskolnikov

Konu sahibi son olarak 2369 gün önce görüldü
nası ya böyle adamın konusu olmaz

içmelik adam

Asker oluyomuş öyle okudum duymayan kalmasın :D adımın ardına gül koymasının öcü olsun bu

forum ötesi bir insan olduğunu düşünüyorum..... komşumuz müzeyyen teyzenin yakışıklı ama bi türlü evlenmeyen oğlu gibi, sakızı bile kredi kartı çeken süpermarketlere inat veresiye veren bakkalcı enver amca gibi, sokaktan geçerken e harfini yutup skiciiiiii skiciiiii diye bağıran ama aslında eskileri alıp yerine 12li mandal seti veren eskici yakup abi gibi..........

Konuyu acarken resmen oldu bittiye getirmisim cok ayip ya.
Turkiye'ye dönüş yaptim insan bi hos geldin der, yaziyorum bunlari...
Saka bir yana tripli miyiz harbiden ne oldu benim bir seyden haberim yok oyleysek soyle ben anlamam cunku ljks degerlidir Semih.

3 kez bır konunun altına gelmıslığımız var saygılar

Nokta virgül ünlem soru isaretletine önem vermiyor artik.
Yetim kaldilar.
Evet.Bende de virgül yok su an.

süreyya geyik yazarken salıyorum da, ölüm bile daha güzel imlaya sahip birçok üyeden. o değil ben macron yorumuna bayağı bildiğin kahkaha attım jkdkj çok yaşa.

Cekiniyorum kendisinden ben de
Bi de yılın en yakışıklı üye oscarını alacak sanki

Suç ve Ceza kitabını hatırlıyorum her gördüğümde =)

Birilerine kızdı da gelmiyo diyeceğim ama onun öyle bir adeti olacağını sanmıyorum birilerini kızdırır onlar gelmez gibi duruyo daha çok
Yukardaki bilgi doğru ise çok geçmiş olsun :)

Sanada "dönmesi için emoji bırak" konusu açacaktım ama yönetim tarafından reddedildi.

hasta olması sebebiyle forumda olamadığı bilgisi verildi ama müge anlı izlenimlerime dayanarak bu kadar uzak durmasının sebebi aile zoruyla evlendirilmeye benziyor......

sjfkjkfv buna sandalyeden düşmeli güldüm mami. zorla yapılan tek şey kontrol amaçlı gözetim altında tutmaktı, ondan da bir bok çıkmadı:aeg:

Geri