'Rapor et 'butonu

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben hangi mesajı raporlasam silerler.. çünkü hurinin dediği gibi yönetim beni kayırıyor. Huri dedim bak içim burkuldu..

Olm senin derdin ne, sabah aksam trolluk yapiyorsun ses etmiyoruz diyemi bunlar.

Efendi ol.
Sıkıntı yok abi biz bize takılıyoruz kendimizce gördüğümüz şeyleri söylüyoruz niye sert yapıyorsun abi diyoruz sana

Sıkıntı yok abi biz bize takılıyoruz kendimizce gördüğümüz şeyleri söylüyoruz niye sert yapıyorsun abi diyoruz sana
GS kazanmis keyfini surmek varken agiz tadi kacirma dostum.

Benim ifnet ile bir derdim yok, iftira atildi cevap verdim ne derdim olacak. Adamlarin zaten ne mal oldugu ne islerle ugrastigi belli. Hele ki sen butun yonetimi isin icine çekiyorsun hicbirinin olayla bir alakasi dahi yokken hemde zira olay sunucuyla alakali bir durumdu.

Hurinin bani suresiz filan degil, bu hafta acilir. Arkadaşlar simdi size 50-60 kere her saat basi rapor gelse sizde bezersiniz.

Dikkat cekmek istiyor evet eyvallah, ama buradaki insanlarda hurinin oyuncagi degil. Bu sekilde davrandigi surece uzaklastirmaktan baska bir yol kalmaz.

eski forumdayken yani forumsal'ın eski halindeyken üyenin biri foruma ve konulara +18 resimler atıyordu
Bir tek o zaman kullanmıştım. Bu gibi durumlarda işe yarıyor.
Onun dışında sürekli kullanımı can sıkıcı.

Bu konu rapor edilmiştir tekrar etmenize gerek yoktur..

GS kazanmis keyfini surmek varken agiz tadi kacirma dostum.

Benim ifnet ile bir derdim yok, iftira atildi cevap verdim ne derdim olacak. Adamlarin zaten ne mal oldugu ne islerle ugrastigi belli. Hele ki sen butun yonetimi isin icine çekiyorsun hicbirinin olayla bir alakasi dahi yokken hemde zira olay sunucuyla alakali bir durumdu.

Hurinin bani suresiz filan degil, bu hafta acilir. Arkadaşlar simdi size 50-60 kere her saat basi rapor gelse sizde bezersiniz.

Dikkat cekmek istiyor evet eyvallah, ama buradaki insanlarda hurinin oyuncagi degil. Bu sekilde davrandigi surece uzaklastirmaktan baska bir yol kalmaz.
Haklısın abi, ağzımızın tadı kaçmasın

• Beğen
Tepkiler: X
Konudaki yorumlar çok değişik ya keşke hep böyle olsa ortam, kavga çıkaracak derecede mesajlar atılmış ama sonunda karşılıklı anlaşmaya varılmış, biri onun bani bile açıldı atari yapmış o bani açılan kişi de teşekkür etmiş falan, garip geldi ya ama hoşuma da gitti, yo kafam güzel değil.

Zorunlu olmadıkça kullanmadım hatta belki üç ya da dört sefer kullanmışımdır.

Üye olduğum zaman bir kere kullanmıştım. yönetim kısmına alındığımda da raporlar konusuna bakmıyorum,site de silinme olayı olmadığı için bende ban sevmediğim için pek ilgilenmiyorum.bunu her fırsatta belirtiyorum bazı üyeleri değil ban direk silerim. herkes yönetimin ne kadar rahat keyfi karar verdiğini düşünebilir ama işin içine girince farklı düşünür. iki açıdan bakmak lazım.

Ay canlarım benim, elele verip banım açılsın diye uğraşılmış.

Bugün ''Yabani'nin bir sözlük konusu için kullandım, akıbeti ne oldu merak ediyorum. '' butonu.

• Beğen
Tepkiler: Kei
kime neyi rapor ediyon la kim bakıcak ona hkksdfd
hadi işine

Ay geçen birinin mesajını yanlışlık rapora getirip gt yazmışım ya enterlasaydım.!!!!

Lanet olsun ya ömür boyu açıklamaya çalış Sjjsj

Geri