'Rapor et 'butonu

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Kullanılması ayrı dert kullanılsa ayrı dert anladığım bir eklenti galiba .

@huri dönsün

Kullanılması ayrı dert kullanılsa ayrı dert anladığım bir eklenti galiba .

@huri dönsün
Gereksiz yere kullanilmadigi surece yararli bir uygulama. Ama bir yoneticiye hakaret edip hakaret ettigi mesaji surekli rapor ederse ve uyarilara ragmen buna devam ediyorsa burada bir kasit aranir, art niyet aranir.

Acaba bni raporlayan var mı diye arada düşünüyorum. Sonra diyorum seni kim taksın..

Hakaret nedir ? Bilmiorum tam olarak ama burada ne hakarter küfürler havada uctu süresiz ban yiyen ya olmadı ya o banlar acıldı . Yanlış mıyım ?

Hurişinn sonunu getirdi :(((

Taş çatlasın 1 2 defa kullanmışımdır xd

Dangalak kelimesini rapor etmiştim. Sonra bir yönetici o kelimeyi beğendi. Sonra ben dangalak dedim deep kişilik haklarına aykırı cümle diye sildi ve uyardı. E aynısını karşı taraf kullandı raporladim işlem yapılmadi dedim o farklı yorumlanmış dedi. Çok ilginç anlardı.

Yönetim şaşırmış durumda, işleri güçleri if.net, X kafasına göre istediği üslupta konuşur, hoşuna gitmeyen iki şey söyle banliyor bu kafadaki insanlar yönetici oldukça forumlar çok kan kaybeder forumsal olmasa belki şurada 3 5 kişi takılacak lardi

Son düzenleme:
Hurinin banı açılsın diye uğraşırken banlanan olmakta ne bilim..

Bazı üyeler var, amaçları dikkat çekmek midir popüler olmak mıdır orasını bilemeyeceğim ama kasıtlı olarak banlatmaya çalışıyor kendini.

Nasılsa 3-5 günlüğüne banlıyorlar rahatlığı oluşmuş,istediği üslubu kullanıyor.

Ana avrat söven bile 15 gün bilemedim 20 gün sonra geri dönüyor. Üye bunu bildiği için geldikten sonra da bu tarzına devam ediyor.

Bazı üyeler var, amaçları dikkat çekmek midir popüler olmak mıdır orasını bilemeyeceğim ama kasıtlı olarak banlatmaya çalışıyor kendini.

Nasılsa 3-5 günlüğüne banlıyorlar rahatlığı oluşmuş,istediği üslubu kullanıyor.

Ana avrat söven bile 15 gün bilemedim 20 gün sonra geri dönüyor. Üye bunu bildiği için geldikten sonra da bu tarzına devam ediyor.
Çok iyimsersin Türk...... 3 günde açılıyor ana avrat sövenlerin banı.

Ben kullandigimda hic ilgilenilmiyor ya da ben oyle saniyorum, hic donus yapan da olmuyor, haklisin ya da haksizsin gibi. Bir elestiri yapinca da rorororo.

Rapor butonu ve işlemlerinden sorumlu yönetici @huri olsun diye öneride bulunmuştum. Rapor etsem dikkate alınırdı :)

Şu kamili bile yönetici yaptılar neyse ki kısa sürdü aldı ağzının payını

Yönetim şaşırmış durumda, işleri güçleri if.net, X kafasına göre istediği üslubu konuşur, hoşuna gitmeyen iki şey söyle banliyor bu kafadaki insanlar yönetici oldukça forumlar çok kan kaybeder forumsal olmasa belki şurada 3 5 kişi takılacak lardi
Olm senin derdin ne, sabah aksam trolluk yapiyorsun ses etmiyoruz diyemi bunlar.

Efendi ol.

Geri