Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen giderek daha kırıcı olmaya başladın ama...Portakallı pekin ördeği paylaşmayacaklar ya… Olduğun yerde de vardır.
Kıranlar, üzenler daha çok seviliyor. Alış.sen giderek daha kırıcı olmaya başladın ama...
ben de o ters tepiyor. kinleniyorum daha çok haberin olsun şekerimKıranlar, üzenler daha çok seviliyor. Alış.
Ben yapcam uzgunumBU ARADA:
Lütfen bu sene güllaç paylaşmayın…
LÜTFEN…..
Ltfn.
hadi oldu da burada paylaştığınız bir şey anamdan uzak olan benim canımı çektirirse bu mübarek ramazan ayında günah olmaz mı?
sadece soruyorum...
derdim çoktur hangisine yanayım. anamın yemeklerini özledim... aslında anamı özledim.Karga derdin ne senin laww..? Khkhkv
derdim çoktur hangisine yanayım. anamın yemeklerini özledim... aslında anamı özledim.
canım anam, çilekeş anam.
keşke ben de orada yaşayıp özleseydim sjdjjdk tamam geçti biraz ciddiyet.deme öyle sahur yapamam üzüntüden kardeşim Amerika'da yaşıyor o da aynı şeyleri yazımış demin
![]()
ne seversin?@Melis iftara ne hazırlıyorsun bana?
Seni?ne seversin?
o zaman domates çorbası ve salata bjbjjbSeni?
Prdon seni yiyemem fjjfjf
İçli köfte
Domates çorbası
Lahmacun
Tantuni
Sütlü tatlıların alayı
Salatanın da her türlüsü
Senin elinden zehir olsa yerim aşk olsun…o zaman domates çorbası ve salata bjbjjb