Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kız normali böyle oluyor ya yakmadım ben hala bayrak sende canımmenüleriniz harika… yarın sahura kadar yemek yapıp pazar iftara kadar beklemelik ilhamlar aldım… siricim tatlı üzerini yakma konusunda ben iyiydim, sen sadece fındıklara zarar vermiş gibi olmuşsun ama harika. kabuksuz fındık yiyen de ne bileyim…

canım bu fakirlerin kendini zengin hissetmek için aldığı yalancı fındık… asıl fındık diğer attığındır. fındık bahçesi olmayan da ne bileyim….
Böyle bir fındık o yüzden o kahverengiler daha koyulaşıyor sjsjEkli dosyayı görüntüle 93847
Ne marketi yaa kendim yaptım aynı elmalı kurabiye tarifi gibi içinde fazladan irmik var. İçindekileri sayıyorum ki inandırıcı olsun…marketten alınmış şekerpare ve üzerindeki fındığı kaç saattir konuşuyorlar. basit tatlılar. daha iyisini yapabilirsin siri.
Valla ben de ispatlayamam@Sirius un elinde kendisi ve 7 kuşak sülalesini 100 yıl idare edecek kadar gıda stoğu vardır yemin edebilirim ama ispatlayamam![]()
9 verdim 1 puan tatlıdan kırdım . Kolay tatlı . Yemekler zor evet belki tatlıya vakit kalmadı ama yapacak bir şey yok .Bizim tavuk halay cekiyor hahaha
Ekli dosyayı görüntüle 93861
Annemin kurdish misafirleri vardı uygun menu hazirladık 10 üzerinden 10 aldı anam
Ekli dosyayı görüntüle 93862
Ekli dosyayı görüntüle 93863
Ekli dosyayı görüntüle 93865