Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam pirinç pilavı olaydı menünüze 10 puan verirdim . elinize sağlık benim puanım 9benim menü her telden o bicim menüsü
kuru fasulye
bulgur pilavi
sarma
sulu köfte
salata
aslında yarına da yeter bunlar, ben ctesini düşünmüyorum o gün canımın içisiyle pizzaaaa
hocam pirinç pilavı olaydı menünüze 10 puan verirdim . elinize sağlık benim puanım 9
Çaktırmasanaaaaannesinin yaptığı yemekleri yosun'un burada bu akşamki menüm, ben yaptım diyerek atmasını şaşkınlıkla izliyorum. utanç verici.
Patatesleri ve etleri hic dogramasaydin Blackheart :d Kocaman koymusun onlari .pOruçlu değilim ama bunlar da benden.
Çorba yapmaya üşendim![]()
Açken gözüme her şey küçük geliyor Shini.Patatesleri ve etleri hic dogramasaydin Blackheart :d Kocaman koymusun onlari .p
Dun enginar vardi, bugun balik ve firinda brokoli, karnabahar. Yalniz benim menu, hep annemden : )) Yasiyorum hayati simdilik jklgfk
Yok kabuğu var üstünde kendi fındığımızdan kavrulmamışFındıklar yanmışmı acabası
Çiğ fındık vayy afiyet olsunYok kabuğu var üstünde kendi fındığımızdan kavrulmamış