Ee ben bununla doyuyorum ki ;dbu bizim iftariyelik tabağımız, gerisi nerede bunun…
Hatta hepsini yiyemedim bile..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ee ben bununla doyuyorum ki ;dbu bizim iftariyelik tabağımız, gerisi nerede bunun…
Ee ben bununla doyuyorum ki ;d
Hatta hepsini yiyemedim bile..
Yok canım ben az yiyorum, normal bir insan günde 3 öğün normal beslenir, ama ben günde bir kere böyle besleniyorum. Sorun tamamen bendeÇok yediğimi biliyordum:d
Afiyet olsun^
iyi ki oruçlu değişmişsin jayus bu nasıl bir tabaktır.........Oruclu değilim ama ben de tüm gün bir şey yemedim sayılır mıı..
Ekli dosyayı görüntüle 128481
Nesi var ki....iyi ki oruçlu değişmişsin jayus bu nasıl bir tabaktır.........
Yavrum yemek gördüğünden ibaret xjxhxbxn@Jayus çiçeğimmm ana yemek neredeeeee
Sucuk mu onlar
Bizim yağlama nerede..@Jayus çiçeğimmm ana yemek neredeeeee
Sucuk mu onlar
Eline sağlık senin.Ekli dosyayı görüntüle 128486
Geçen yapmıştım şu an yok ama xjxhxb
Aaa ben kendi isteğimle öğrenip yapmaya başladım, ilk yapışımdan sonra da favori yemeğim oldu zaten ayda bir yaparım mutlaka. Bazen diyorlar sen nerden biliyorsun bunu Azərbaycanda nasıl öğrendin falan, yemek tarifleri diye bir şey var sonuçta ;dEline sağlık senin.
angie yağlama yapacak, 1560 senesinden beri bekliyorum.
Bu arada hayatımda yağlama yemedim![]()
Yediğim yemek çeşidi sınırlı benim. Sürekli dönüp dolaşıp aynı şeyleri yiyorum. Yeni lezzetler tatmayı sevmem, şunun tadı nasıl acaba diye merak etmem.Aaa ben kendi isteğimle öğrenip yapmaya başladım, ilk yapışımdan sonra da favori yemeğim oldu zaten ayda bir yaparım mutlaka. Bazen diyorlar sen nerden biliyorsun bunu Azərbaycanda nasıl öğrendin falan, yemek tarifleri diye bir şey var sonuçta ;d
Acilen yemelisin xjxhxbxn
Yağlama yapacak enerji yok. FjjfjBizim yağlama nerede..
Sanki bana dünyayı kurtaracak, zaman yokmuş, enerji yokmuş..Yağlama yapacak enerji yok. Fjjfj
Zaman da yok. Nfnf
Ya oruçken nefes almaya enerjim yok. Şu an uğraşamam. Onun lavaşı için hamur yoğurup açacaksın. Hiç uğraşamam ama bir gün yapacağım jfjfjSanki bana dünyayı kurtaracak, zaman yokmuş, enerji yokmuş..
Hepsi yağlama yahu, hamurun üstüne kıyma koyacaksın
Yağlama yerken ona ilkimsin diyeceğim.. ben yalan söylemem, ilk olacak.