Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çünkü çiğköfte<33 kdjf üüf yap serçü valle mütüş.Ya siz neden ramazan da çiğköfte yiyorsunuz sürekli benimde canim çekti bakim belki yaparim Jssj
Allah için söyle madame coco tahtanin yanına o pembe leğen olmuş mu Lena hanim ? )Çünkü çiğköfte<33 kdjf üüf yap serçü valle mütüş.
Asıl soru; pembe leğensiz mutfak olur mu sjjdşAllah için söyle madame coco tahtanin yanına o pembe leğen olmuş mu Lena hanim ? )
Ben et yiyemediğim için genellikle tavuklu menüler hazırlıyor annemAl bi tane daha tavuk fırında...
Herkeste vardır eminim bende de lilasi var ahahAsıl soru; pembe leğensiz mutfak olur mu sjjdş
Leğene hiç dikkat etmemiştim serçü dkjfk. Doğal çekim xd
Çiğköftesiz ramazan mı olurYa siz neden ramazan da çiğköfte yiyorsunuz sürekli benimde canim çekti bakim belki yaparim Jssj
Niye olmuyor meselaÇiğköftesiz ramazan mı olur
Ben seviyorum çünkü kjkjkNiye olmuyor mesela
Neden 17 köfteeeeeeee anlatsanaaaa lariMercimek çorbası.
Fırında köfte-patates yaptık biz de. Zor yetiştik zaten, öndeki patatesin bütünlüğünden anlarsınız :d kolay ve lezzetli oldu:d
Herkese de afiyet olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 107296
Neden 17 köfteeeeeeee anlatsanaaaa lari![]()
5 kisilik yemek yapmis helal ozkanahahah kız kocam yaptı köfteleri kfjf O kadar çıktı diyor :d galetasını az koymuş, pek iyi olmamıştı zaten çaktırma:d ama övdük ne edelim, hevesini kırmayacağım akıllı kadınım vesselam…