Ramazan Ayında İntihar

Konu sahibi son olarak 4005 gün önce görüldü
Seni çıkmaza sokan bu problemlerini unutup hayatın keyfini çıkaracağın onlarca yıl var önünde.
Günün birinde tüm bunları hatırladığında güleceksin.
İçinden sahiden çıkamadığın bişeyse herşeyi geride bırakıp güzelim yaz aylarını geçirmek için ege de bir yerlere kaç, bir otelde yada resturantta çalışıp farklı bir hayatı deneyimle ..
Geride bıraktığın hiç kimseyi düşünme ki zaten öldüğünde de onlara fazla bir faydan olmayacak ..

Neredesin Firuze filminde de dendiği gibi
intihar edeceksek yaşayarak intihar edelim

Ben artik sıkıntımı tecrubelerimi dertlerimi birilerine anlatmaya bile üşeniyorum öyle içimde çürüyüp gidiyo sende öyle yap ne gerek var simdi ölcen zahmetlere gircen

Tükenmişlik sendromu içerisinde ne kadar mantıklı dusunebildigin bile tartışılırken. Islamiyeti bildigini soyleyip bir de bir şeylere dayandirman öyle de ironik.
Git imtihanin ortasında kağıdı yırtıp ver kardeş. Sonra dirilisinde sana adil olunmasını iste. Ne oluyo bakalım

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vaaza ve nasihate ihtiyacın yokmuş madem ne diyelim hakkında hayırlısı olsun.

Zaten yanmazsın bir şekilde yırtarsın nasılsa:)

İntihar edecek adam hiç tanımadığı insanlara tecrübesini aktarmak ve ilgi çekmek yerine, hayatında yeri olan insanlara bir kaç satır yazar sitem eder ..
İsteyene dini bilgi veririm diye ahkam kesmişsin ama senin kendi idrakına verecek bir parça hiçliğe ihtiyacın var delikanlı .. Zira hiçlikte aranır içlik .. İçinde olanı aramaya çalışmaktansa önünde gideni görmeye çalışıyorsun aklınca .. Yapma ya da yap sen bilirsin ama bu kadar insanın iyi niyetini meşgul etme emi ..

İlgi çekmek istemiyorum, herhangi biriyim, yazdıklarımı tekrar okuyun, ayın 26'sı ya da 27'si diye düşünüyorum, keyfim yerinde, işinize yarar diye belki hiç tecrübe edemeyeceğiniz bir duygusal süreci paylaştım, biri saçma sapan espriler yapar, diğeri vaaz verir, diğeri vazgeçirmeye çalışır, Fernando bir başka alem zaten, evet çok üzgünüm, ne olur acımı paylaşın filan mı yazmışım anlamıyorum Eksen, dertleşmiyorum, deneyimimi aktarıyorum, intihar etmek isteyen insan şöyle yapar, böyle yapar diyorsunuz, bak demek ki böyle şeyler de yapıyormuş, size bilgi olsun, terminatörü izlemeden gitmem bir yere, sonrasında uyuyacağım, bir daha uyanmayacağım hepsi bu, cehennemde yanarsam kendime, toprak olup yok olursam kendime, ne olacağını göreceğiz, inançlıyım ama bana bir şey olmayacakmış gibi geliyor, ölüm basitleştikçe anlamını yitiriyor bazı şeyler, en azından bende böyle oluyor, yani şimdi öleceğim, sonra azrail gelecek, sonra yanacağım, kazıklar, ateş, ya da huriler, pınarlar vs. biraz gerçekliğini yitiriyor gibi oldu bana mesela, başkası ne hisseder bilmiyorum, his işte...

tebrik ediyorum, hangi yöntem diye sormuşsun, yazdım güzel kız, bir zahmet oku..

Herkes için durum farklı, nefes almak bir zamanlar benim için de çok güzeldi, sen etme, nefes almak umarım her zaman senin için çok güzel olur, olmadığı zaman yanıma beklerim, şimdilerde hissettiğim bir şey daha var, hayatta istediğim her şeyi defalarca yapma imkanı buldum, gözümde bir şey kalmadı, tadı kaçtı yaşamanın hepsi bu, şimdi hayatta merak ettiğim ölüm sonrası anlatılanları deneyimlemek kaldı, ben tereddütsüz ölümden sonra bir yaşam olacağına inanıyordum, böyle çocuk gibi, şimdi ölümün eşiğindeyim, anlatılanlar biraz ilginç geliyor, masal gibi, ama tabi inancımı koruyacağım, bir şey kaybetmem haa..

Olmadığı zaman da oluyor ama intihar etmeyi düşünmüyorum. Sebep ne olursa olsun.

Bak bu bir hastalık, eskiden ben de senin gibiydim, ya da her şeye rağmen yaşayan insanlar gibi, dangalak bir imam vaaz vermiş, adam diyor ki, intihar edenler dünya arzusu yüzünden intihar ediyormuş, istediklerini elde edemeyince filan, biri de diyor ki doygunluk oluyormuş Avrupa'da vs. bizim imamlar işi çözmüş, ulan insan iki gün alıştığı köpeğinden bile vazgeçemiyor, kendinden nasıl vazgeçsin, düşün nasıl bir şeyle mücadele ettim, çok dua ettim böyle hissetmemek için, defalarca bitkin düşüne kadar bu imamların söylediği ibadetleri yaptım, psikologların verdiği ilaçları içtim, yok, yok.. Tecrübem bu oldu benim, dangalak dedim, kusura bakmayın, neyse..

bence bu çocuk parlamaya calısıyor.toplum tarafından dışlanmış biri olabılır.neyse susıyım

Geri