rakınzel'e özel üyeliğinin geri verilmiyor oluşu

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Ahahahflgkflfkd mor olmuşum Murat tşk. Larien tşk. Shini, Hatem, Alkollerin efendisi ve sayamadığım herkese tşk :dyg:

bkz: o kadar radyo yayını yabmış olmasına rağmen garamurat'ın hala özel üye olmaması

Larien'in askerleriyiz.d el attığı üyeler özel ve onursal üye oluyor.müteşekkiriz efendim.p
Hayırlı olsun Rakınzel : )

Hatem bıktıracağım o iş bende reyiz asdas

Umarım forum yönetimi hah ettiğini bulur

Lariyi mavi yaparsanız bütün bu tantana biter. Yapın mavi bu iş huzur içinde çözülsün

Lari bu iş bende dediyse olmuş bil

Sevgili Adem nezaketen benim rengi versinler size hakkınızdır demek isterdim ama diyemem. Neden biliyor musunuz? Çünkü gerçekten veriyorlar skdjfjf :mrslkm:

Küll teşekkür ederim ^^^

sevgili rakınzel bunu düşünmüş olmanız bile benim için bir şereftir de ama onca zamandır "yayın yayın diye" başımın etini yiyenlerin bunu düşünmeyip, bu hususta kamuoyu oluşturmamaları beni rencide etti :/

Karamuratbenim senin ozel bir kategorin olmali, emek var isin ucunda
Yalniz umarim rengini su meymenetsiz griden daha guzel bir renk secerler :p

karamuratbenim kamuoyunu ben oluşturdum ama hiçbir zaman "yayın yayın" diye tutturan ekibin içinde olmadım. Her yayınını dinlerim o ayrı :D Yapmanı da isterim ama ısrar pek benim tarzım değil :lari:

karamuratbenim için ayrı kampanya başlatacağım, o iş bende
Pembe olacak rengi :d

Rakınzel maviyken de hep mordu benim için hatta bir avatarı vardı birkaç yıl önce o aklımda hep.Mor renkli zamanlarında.Hayırlı olsun (:

bu kızın ejderhaları vardı

Geri