rakınzel'e özel üyeliğinin geri verilmiyor oluşu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Rezaled bir dürüm.

Fekat bu sadece forum yönetimiyle ilgili değil. Uzun bir ara verdiğinden ötürü özelliği gitti. yani bu biraz da rakınzel şeysi. Neyse, Evlenmek de mi yasak ha. Fakat özelliğinden bir şey yitirdi mi, hayır. Elmas çamura düştü diye elmaslığından bişi yitirmez, böyle miydi bu söz. Şuvan çok zor durumdayım, şuraya uygun bi söz bulamadım pıf :( :parti:

Umarım forum yönetimi hah ettiğini bulur. Gözüm üzerinizde. Tşk.

Rakınzel

Oldu bençe.

Evlilerden foruma fayda gelmez diyip özel üye yapmıyorlarmış :D

Grifikir'in hala gri olması...................

Benimkini alın rakınzele verin. Lanet giresiceler. Üstteki üyenin yorumunu da ayrıca kınıyorum.

Edit: üsttekinin üstü oldu

Ahshdjdjdjdjd Lariii skfjfjfjfk
Arkadaşlar evet üye sözlüğünüze ya da doğum günlerinize yazmıyor olabilirim ama bu beni destekleyemeyeceğiniz manasına gelmiyor. Burada mesele mor olmam. Özel üyelik değil, ki galerimde birçok mor avatar barındırıyorum yapabilmek için. Saçlarımı bile bunun için kısmiyetle mor yaptırdım. Evet fotoğrafta kızıl gibi duruyor olabilir ama morun ağababasıdır .((

EmAxJ3.jpeg

Ayrıca Hatem ne şeker bi’ insan, sanki ona verdiler de o da bana devredecek ahsjdjdfjfjfjrj tşkkk :melek:

Oha ne kadar guzel kiz
Benim morumu Rakinzel’e verin :D
Tum fotoyu gorebiliyor muyum ben Rakinzel : )))

Unutmam, benim morumu sana versinler
Beni gri yapsinlar :D

çok kral üyelik değil mi ya :u3:

+ olarak bir de size sözlükte alıntı yasak değildi sanırım?
Biz alıntı yapınca siliniyor ve özel otomatik mesaj geliyor "Sözlükte alıntı yasak demedik mi lan mavi paçozlar!" diye.

Ü Z Ü C Ü

Allah aşkına bu konuya bile siyasi saçmalıkları karıştırmanızı istemiyor olmam çok mu absürt?
Gülüp eğlenecekseniz buyurunuz, başka yerlere çekilip konunun oradan tartışmaya dönmesini istemiyorum, yoksa sorun yok.

Panik yapmayın, herşey gırgır şamata ve eğlence değil mi zaten. Boşuna tartışma çıkardınız. Ben zaten geyik yapmıştım, ama tartışmaya çevirdiniz muhabbeti.

Emoji kullanmıyor olmam size gerginim izlenimi yaratmış olabilir ama aksine pamuk gibiyim. Sıkıntı yok. :papatya:

Geri