rakı içen kadın

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Muzeyyen senar kadehi basinda cevirip masaya "vurardi" diyen bir kadin arkadas aklima geldi. 4 kadehten sonra
Muzeyyen senar dedirtmeye calisirdik. John sena minvalinde bir seye evrilirdi lisani asfkj..
Oysa visne suyunu icinde votka oldugunu soylemeden versek hayatta cakmaz icinde alkol oldugunu
Gel gelelim rakiyi agir kadin , derbeder kadin ve hayata karsi dik duran cefakar kadin olarak gozukmek icin icerdi.
Yine de dislamazdik tabi.

Canım kaliteli bir şarap için buradaki insanların 1 sene çalışması lazım yemeden içmeden.
Bakkalda satılan şarap ne yapacaksın. Bizim mahalle herkes istediğin her içkiyi yapıyor orjinaline yakın olarak, şarap dışında.. o başka dünya çünkü :)
Kadınları severim, neden gömme yapayım. Onlar çiçeğim, canlarım.
Takıldım yaa
Ben içici değilim anlamam kalitesinden.

rakı içen kadına güzelleme yaparak düşer mi lan acaba diyen erkek beyanı işte klasik, alkol tüketiyor anasını satayım ağzından içiyor her insan gibi, kadehi de eliyle tutuyor bak hele bak.

rakı içen kadına güzelleme yaparak düşer mi lan acaba diyen erkek beyanı işte klasik, alkol tüketiyor anasını satayım ağzından içiyor her insan gibi, kadehi de eliyle tutuyor bak hele bak.
oynadın mı sen unuttum onu dur bakim

Şov için değil de hakkaten sevdiği için rakı içen kadın olsa da, kafaları çeksek karşılıklı. Bakın bu bir tekliftir. :p

Geri