ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Neden övüyorlar bu kadar anlamıyorum şarap içen kadin daha tatlı bence )
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Makbule kim? SfjklskfjjfRakı içen kadın makbuledür
Ben, sen ,o , bu kjkjkjkhjhMakbule kim? Sfjklskfjjf
Şarabı da tadına bayılarak içen olduğunu düşünmüyorum kzjxkxKokusu bile iğrenç nasıl içiyorlar anlamıyorum şarap dururken hemde
yok maklubedir...Rakı içen kadın makbuledür
nasıl konuşuyorsun sen ya, içimizde entelektüel camiadan saygın isimler var.Ulan bu forumda kaliteli şarap içecek (içebilecek) insan mı var, şarap yazmışlar bir de haahah.
Rakı içen kadının günlük ortamlarda su içen kadından bir farkı, extra bir özelliği falan yoktur. Normal kadındır, içki içmek adı ne olursa olsun insanları farklı yapmaz, bir özellik değildir bu durum.
Sen de kadınları gömmeye yer arıyorsun. JfjfjfUlan bu forumda kaliteli şarap içecek (içebilecek) insan mı var, şarap yazmışlar bir de haahah.
Rakı içen kadının günlük ortamlarda su içen kadından bir farkı, extra bir özelliği falan yoktur. Normal kadındır, içki içmek adı ne olursa olsun insanları farklı yapmaz, bir özellik değildir bu durum.
İlk deneyimim o yüzden yeri ayrıdır kjjhkvben votka içiyorum
Canım kaliteli bir şarap için buradaki insanların 1 sene çalışması lazım yemeden içmeden.Sen de kadınları gömmeye yer arıyorsun. Jfjfjf