rakı içen kadın

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bir ara rakı içen kadın şöyle böyle diye güzellemesi yapılıyordu. Ben alkol kullanmadığım için bana garip geliyordu.

Rakıyı içen kadına da erkeğe de saygım var. Ama bunun şovunu yapana saygım yok.
Hele o 4 cm tırnaklı, birbirinin aynısı surata sahip anoreksik hatunlar var ya hani instagramında rakı kadehini kameraya kaldırıp poz veren ve fotoğrafın üzerine "adap" ile ilgili sözler yazarak paylaşan? Puhahah. :D Kusmadan veya kafa açmadan 3. kadehi bitirsin, gelsin bir de beni öpsünler. Vay anasını patlayıverdim birden ya..

O ben değilim, sevmiyorum kokusunu.

Ağır bir havaları oluyor. Genelde eline tespih versen yakışacak kadınlar bunlar.

Rakı kadını edebiyatçıları, sonbahar edebiyatçıları ve çay edebiyatçıları… Sosyal medya çağın vebası, neredesin borsacı, sana hak verdiğim bir andayım… Bıktık içi geçmiş güzellemelerden:d

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Ulan bu forumda kaliteli şarap içecek (içebilecek) insan mı var, şarap yazmışlar bir de haahah.
Rakı içen kadının günlük ortamlarda su içen kadından bir farkı, extra bir özelliği falan yoktur. Normal kadındır, içki içmek adı ne olursa olsun insanları farklı yapmaz, bir özellik değildir bu durum.

Rakı içen kadın makbuledür
yok maklubedir...

Ulan bu forumda kaliteli şarap içecek (içebilecek) insan mı var, şarap yazmışlar bir de haahah.
Rakı içen kadının günlük ortamlarda su içen kadından bir farkı, extra bir özelliği falan yoktur. Normal kadındır, içki içmek adı ne olursa olsun insanları farklı yapmaz, bir özellik değildir bu durum.
nasıl konuşuyorsun sen ya, içimizde entelektüel camiadan saygın isimler var.

Sen de kadınları gömmeye yer arıyorsun. Jfjfjf

Sen de kadınları gömmeye yer arıyorsun. Jfjfjf
Canım kaliteli bir şarap için buradaki insanların 1 sene çalışması lazım yemeden içmeden.
Bakkalda satılan şarap ne yapacaksın. Bizim mahalle herkes istediğin her içkiyi yapıyor orjinaline yakın olarak, şarap dışında.. o başka dünya çünkü :)
Kadınları severim, neden gömme yapayım. Onlar çiçeğim, canlarım.

Geri