Rakı içen kadın

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ulan sonunda biri çıkıp doğruyu sölemiş

İçenler de farkında ama artistlik yapıyorlar işte.
İçenlere sormak isterim, rakıdan bir yudum aldıktan sonra hemen sudan veya şalgamdan da bir yudum alma veya mezeden yeme ihtiyacı nedendir?
O şekilciler cevap vermeden ben söylim, damakta leş gibi tat bırakıyor :D

İçenler de farkında ama artistlik yapıyorlar işte.
İçenlere sormak isterim, rakıdan bir yudum aldıktan sonra hemen sudan veya şalgamdan da bir yudum alma veya mezeden yeme ihtiyacı nedendir?
O şekilciler cevap vermeden ben söylim, damakta leş gibi tat bırakıyor :D

Abi eline kadehi alan müzeyyen senar oluyor ben de ona tilt oluyorum.
Hele bir de "rakıyı böle iccen , dost gerekir rakıya , rakıyı şöle iccen" diye anlamı olmayan metiyeleri çok büyük anlam yüklermişcesine kasmıyorlar mı deli oluyorum.

Abi eline kadehi alan müzeyyen senar oluyor ben de ona tilt oluyorum.
Hele bir de "rakıyı böle iccen , dost gerekir rakıya , rakıyı şöle iccen" diye anlamı olmayan metiyeleri çok büyük anlam yüklermişcesine kasmıyorlar mı deli oluyorum.

Aynen katılıyorum dostum. Bir de bunlar rakıyı içtikten sonra dudaklarını bi değişik büzüştürürler maymun kıçına benzer.

Mendeburda bu konuyu beklemiş resmen.
Benim söyleyeceğim bir şey yok. Çok fazla rakı içen kadına tanık olmadım.

Siz ne anlarsınız rakıdan rokadan sjsjdjg.
Ayrıca bütün alkollerin yanında bir şey yenmiyor mu zaten ,bi mekanda içtiğin içeceğe göre yanına bir şey geliyor ,hesabı nasıl kitleyecekler sonra nasıl para kazanacaklar.
Mesela votka içip balık filan yiyen görmedim görmedim hiç. :D
Yani tabi arzu eden bir şeyler atıştırmadan içebilir isteyen sek de içebilir.rakı özel bir içecektir öyle dandik şarkılarlarla falanda içilmez sjsmsm delirtmeyin beni dağılın shsjx

Son düzenleme:
Aynen katılıyorum dostum. Bir de bunlar rakıyı içtikten sonra dudaklarını bi değişik büzüştürürler maymun kıçına benzer.

Moruk içki içkidir , ama insanlar rakıya sormadan üzerinden prim kasıyor ben ona ayar oluyorum.
Ayrıca aşırı anason ve alkol olmasını "biz sağlam dertli ve acayip ehlikeyf olduğumuzdan vahşi batıda rakı içeriz" derler.
Rakı ya da içki içen kadınların en büyük ortak özelliği finalde "ay çok çişim geldi"dir.

Viski için martini için kaliteli şarap için bakın bu içkileri içtikten sonra damağınızda pis bi tat kalmaz, güzel bi aroma kalır. Ama rakı ne bilim...

Rakı şöle içilmez böle içilmez, sohbetsiz içilmez, balıksız içilmez , rokasız içilmez yalnız içilmez ... Komple içilmez demiyor da birkaç yandaş bulunca leş tat lezzetli geliyor işte :D

Siz ne anlarsınız rakıdan rokadan sjsjdjg.
Ayrıca bütün alkollerin yanında bir şey yenmiyor mu zaten ,bi mekanda içtiğin içeceğe göre yanına bir şey geliyor ,hesabı nasıl kitleyecekler sonra nasıl para kazanacaklar.
Mesela votka içip balık filan yiyen görmedim görmedim hiç. :D
Yani tabi arzu eden bir şeyler atıştırmadan içebilir isteyen sek de içebilir.rakı özel bir içecektir öyle dandik şarkılarlarla falanda içilmez sjsmsm delirtmeyin beni dağılın shsjx

Tamam Yarmagül sen delirme. Mazallah üzerimize bi atlarsın Gümüşhane pestili oluruz :D

Rakı seven ve düzenli içen birisi olarak bende tavım yok adabı vardır rakının, rakı balık ayvalık, rakı içen kadın güzelligi der susarım gibi saçma sapan şeyler ile gereksiz şişirilmeye çalışıp rakının güzelliğine gölge düşürüyorlar. Rakı ciddi olarak bir kültürdür benim nazarımda.
İçebilen kaldırabilen her içkiyi içebilir ama lütfen içeceginiz 1 kadeh ile 1689 tane foto çekip, ahkam kesmeyin çok rica ediyorum pıçaklarım sizi!

1 tane birayla kafam 1 milyon olur benim 1 yudum rakı içsem yolda yürüyemem anoson kokusu yeter guzelken daha güzel olmaya :) ben güzel çay içerim size de tavsiye ederim :d

Geri