Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İçelim güzelleşelim diyorlar da filtreden seçemiyoruz yüzü. Evet.
Ahah nasil yukselmisim. Boyle manyaklasiyorum arada. Bi de kim yazmis diye bakiyorum. Hasta.:teh:
Sen dediysen bir bildiğin vardır aşkımsu. <3
Abartılmış balon içki.
Ulan sonunda biri çıkıp doğruyu sölemiş
İçenler de farkında ama artistlik yapıyorlar işte.
İçenlere sormak isterim, rakıdan bir yudum aldıktan sonra hemen sudan veya şalgamdan da bir yudum alma veya mezeden yeme ihtiyacı nedendir?
O şekilciler cevap vermeden ben söylim, damakta leş gibi tat bırakıyor![]()
Abi eline kadehi alan müzeyyen senar oluyor ben de ona tilt oluyorum.
Hele bir de "rakıyı böle iccen , dost gerekir rakıya , rakıyı şöle iccen" diye anlamı olmayan metiyeleri çok büyük anlam yüklermişcesine kasmıyorlar mı deli oluyorum.
Aynen katılıyorum dostum. Bir de bunlar rakıyı içtikten sonra dudaklarını bi değişik büzüştürürler maymun kıçına benzer.
Siz ne anlarsınız rakıdan rokadan sjsjdjg.
Ayrıca bütün alkollerin yanında bir şey yenmiyor mu zaten ,bi mekanda içtiğin içeceğe göre yanına bir şey geliyor ,hesabı nasıl kitleyecekler sonra nasıl para kazanacaklar.
Mesela votka içip balık filan yiyen görmedim görmedim hiç.![]()
Yani tabi arzu eden bir şeyler atıştırmadan içebilir isteyen sek de içebilir.rakı özel bir içecektir öyle dandik şarkılarlarla falanda içilmez sjsmsm delirtmeyin beni dağılın shsjx