Sözlük Rahatsizligini doktora gitmeden, internet uzerinden teshis koymak

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Uzmanlık seçimi konusunda herkes kendi kabiliyetine göre seçim yapıyor olmalı, örneğin herkesten cerrah olmaz. Kim başardı, halk mı yoksa sistemi bu hale getiren politikalar mı? O kadar yıl okumanın karşılığı olarak elbette hak ettikleri değeri ve saygıyı görmeleri gerekir.
Okumak para saygınlık iş yükü falan değil buradaki mesele.
Yargı ve tazminat korkusu. Hastaneden çok mahkemeye gidiyo adamlar. Ne uğraşacak allananı seversen.

Okumak para saygınlık iş yükü falan değil buradaki mesele.
Yargı ve tazminat korkusu. Hastaneden çok mahkemeye gidiyo adamlar. Ne uğraşacak allananı seversen.
O konuda haklısın ve hatta form imzalayıp bilgi aldıkları konuda bile olası risk yaşandığında doktor suçlanıyor.

doktor deyince
geçen aile hekimliğini sorduydum
şorası dediydi orası değilmiş
yürüdüm ne yapayım

Belirtileri yazdım tiktokta aynı şeyleri yaşayanlar çıktı b12 ve demir eksikliği denildi bence mantıklı..... haftaici doktora gidecegim garantilemek için....

Belirtileri yazdım tiktokta aynı şeyleri yaşayanlar çıktı b12 ve demir eksikliği denildi bence mantıklı..... haftaici doktora gidecegim garantilemek için....
Ne mesela belirtilerin bende 2 aydır kullanıyorum b12 ve demir ilacı bakalım aynı mıyız jfkdj

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
internete kalırsak 2 3 ay ömür biçiyor .p

• Korkunç
Tepkiler: ne
bu benim anacağzım resmen
başı ağrır beynimde tümör mü var der
kalbi ağrır kalp krizi mi geçiriyorum acaba der
yorgundur uykusuzdur kanser miyim acaba der....
teknolojinin , her bilgiye doğru yanlış gözetmeksizin çok hızlı ulaşabilmenin zararları...

Ben chatgptye tüm tahlil sonuçlarımı soruyorum. Hepsini o kadar güzel açıklıyor ki :D ardından doktora gösteriyorum doktor bu kadar detaylı açıklamıyor mesela.

Baş ağrımın nedeni beynimdeki tümör olduğunu öğreniyorum çok az ömrüm kalmış falan ama chatgpt öyle mi gerçek nedenleri söylüyor ve doğruyu söylüyor

Prospektüsler sağolsun

Şimdiki daktırlar bir prospektüs değil. Yüzüne bakmadan yaz geç.

Hepatit c pozitif çıkmıştı tahlilde. Rna testine gönderdiler. O gelene kadar ben de sirozdan öleceğimi falan düşünmeye başlamıştım internetteki verilere göre kfjjfj

Bi arkadaşım tam olarak böyle, acayip pipirikli yav. Adam azcık hastalansa hemen hastaneye gidip bir sürü tahlil yaptırıyor. Sonra o tahlil sonuçlarını google'dan aratıp doktorculuk oynuyor. Olm dedim sen salak mısın ya. Abartma, bokunu çıkartma. Robot değilsin canlısın sonuçta, insansın, hastalabilirsin ama sonra ilaç alıp iyileşirsin, dedim.

Bence harika. Doktora filan gerek yok, ufuk açıcı ve daha vizyonel bir yöntem. Mesela egzamam için araştırma yaparken menisküs yırtığım varmış aslında onu da öğrenmiş oldum. Sağol Google, sağol mynet sağlık...

Geri