R.I.P Ozzy Osbourne

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Meğer jübileyi hayata yapmış kralım. Işıklar içinde uyu be adam :(

Büyük usta.. Sevenlerine baş sağlığı diliyorum. 50 yıl daha geçse yine dinlenilmeye devam edilecektir eminim...

Işıklar içinde uyu. Lise yıllarımın kahramanı.

Sana okula giderken telefoncudan ucuza çözdüğüm küçük mp3 çalarımda kablolu kulaklığım ile en çok dinlediğim canlı performanslarından biri ile veda ediyorum.

@Raskolnikov video kullanılamıyormuş kardeşim bu arada haberin olsun da…

Ben de bunu anlamıyorum. Sizin çağdaşınız bile değil bu adam. Ne zaman dinledin ne zaman fanı oldun da bugün geldin ölümüne ağladın.

En fazla rock müzik mihenk taşlarındandı, çok katkısı oldu türün gelişmesine. RIP dersin biter.

Allaha hesap veriyordur şimdi rahmetli..

sana çok sevdiğim bir parçanın bir sözü ile veda etmek istiyorum

Lighs will guide you home. Rest in peace ozzy

Ben de bunu anlamıyorum. Sizin çağdaşınız bile değil bu adam. Ne zaman dinledin ne zaman fanı oldun da bugün geldin ölümüne ağladın.

En fazla rock müzik mihenk taşlarındandı, çok katkısı oldu türün gelişmesine. RIP dersin biter.
Babadan yadigar. Askerde komutanı ona Ozzy kaseti hediye etmiş. Evimizde hep çalardı.

Ozzy ve Şakiro dinleyerek büyüdüm.

Özel yaşamı çok olaylı geçti ve tabii ki şöhretin sonucu olarak bazı bağımlılıkları onu erken yaşta sağlığından etti. Her ne yaşamış olursa olsun bir efsaneydi ve yıllarca şarkıları dinlenmeye devam edecektir. Tüm sevenlerinin başı sağ olsun.

Aşağıdaki başlıkta da detaylı konuşmuştuk, bir anı olarak ekleyeyim.

Ozzy Osbourne sağlık sorunları nedeniyle konserlerini iptal etti

Mtv'de ailesini konu alan reality showu kaçırmadan izlerdim, evin dekorasyonu ve aile içi iletişimi aşırı dikkatimi çekerdi. Teknolojiden zerre bir şey anlamaması ve bunun için sürekli öfkelendiği sahneler var hafızamda. Hoşça kal diyelim.

O gada madde gullanan adam seksene gada yaşadı.

Çıkıp bana zararlı demeyin

Geri