R.I.P Ozzy Osbourne

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Rahmetlinin garip bir aliskanligi vardi. Konserlerde cok goze carpar.
Mikrofonu standa koyup geri alir , ulan tam orada mi soyleyecek burada mi soyleyecek diye tereddute dusurur.
Solo kariyeri zamanlarini hic dinlemedim , daha cok ergenken dinledigim bir gruptu black sabbath.
Ingilizlerin populariteyi domine etmesindede ozzy payi var. Rolling stones'un mick jagger'i vs..
Mikrofon aliskanligina bir ornek olarak metallicanin (hall of fame 2009) (dave mustaine) bile gelmisti kanli bicakli olsalarda lars ulrich (baterist ve grubun sahibi) tarafindan postalanip anti metallica olan megadeth'i kur....
Konu dagildi neyse , kendisini yine cok sevdigim bir BS sarkisi ile anayim.

alaverez'in bahsettigi reality showu ben de izliyordum. aklimda hep "bu adam cok yasamaz" olarak kalmis, yine de baya baya yasamis. cok sansliydi esi sharon ile, muthis kadin. cocukken bile boyle dusunuyordum. ilk dikkatimi ceken seylerden biriydi :d r.i.p ozzy :emoji_pray:

alaverez'in bahsettigi reality showu ben de izliyordum. aklimda hep "bu adam cok yasamaz" olarak kalmis, yine de baya baya yasamis. cok sansliydi esi sharon ile, muthis kadin. cocukken bile boyle dusunuyordum. ilk dikkatimi ceken seylerden biriydi :d r.i.p ozzy :emoji_pray:
Eşini öldürmeye çalıştığı için tutuklandı ancak eşi affedince, vicdan yapıp biraz daha tutarlı bir hayat yaşamaya başlasa da bağımlı olması nedeni ile sağlığını genç yaşlarda büyük ölçüde kaybetmişti. Eşinin ona verdiği sınırsız destek olmasa belki bu kadar bile yaşamazdı.

O gada madde gullanan adam seksene gada yaşadı.

Çıkıp bana zararlı demeyin
Cevap yazacaktım da unutmuşum.

Zararlı olduğunu en iyi bilenler arasındasın çünkü Parkinson hastalığının sebepleri arasında madde kullanımı da var. Madde kullanımı, dopamin hasarı yaratıyor ve o da motor bozukluklara sebep olmuyor mu?

Yaşıtları halen aktif iş yaşamına devam ederken, kendisi uzun yıllardır sağlık problemleri ile boğuştu ayrıca saldırgan davranışları nedeni ile tutuklandı. "Zararlı demeyin" derken daha nasıl bir zarar olmasını bekliyorsun?

Son düzenleme:
Bir konserinde seyircilerden birisinin sahneye attığı ölü yarasayı oyuncak sanıp kafasını ısırmış asfaokfaopkfgag

Geri