Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ya dur ya hsafjkdhfjlkasdhfljkasdhfklasjdhfkasdfas
Durmak istiyorum ama bağımlılık yaptı duramıyorum jsjsjzjsjsya dur ya hsafjkdhfjlkasdhfljkasdhfklasjdhfkasdfas
El...elim ayagim tit titredi kardesim!
Van kedisi benim ihtiyacım yok da senin hewallerinin ihtiyaci var onlara ver bence ana diliniz de aynı rahatlıkla anlaşırsınız kaldı ki işine gelene cevap verdin jsjsjssjAy ne atışması ayol kıza genel kültür dersi veriyordum öyle değil mi incir sen söyle bacım![]()
Diğerine de verdim gormedin malesef yaVan kedisi benim ihtiyacım yok da senin hewallerinin ihtiyaci var onlara ver bence ana diliniz de aynı rahatlıkla anlaşırsınız kaldı ki işine gelene cevap verdin jsjsjssj
...Diğerine de verdim gormedin malesef yasağlık olsun bu bilgiden de geri kal aşko napalim
![]()
Kız karikatür paylaşmak yasak al sana Bir bilgi daha...
Sana karşı ben böyleyim Van kedisi abla neyseee vizelerime çalışmam lazım gittim bb
Muhattap değil muhatap anladığım kadarıyla yazım konusunda benden öğreneceğin şeyler var Van kedisi abla reel hayatında hava atarsın milleti düzelterekKız karikatür paylaşmak yasak al sana Bir bilgi daha
Bak benimle muhattap olman neler neler kattı sana kıymetimi bil haha

JhjgjfhfhfMuhattap değil muhatap anladığım kadarıyla yazım konusunda benden öğreneceğin şeyler var Van kedisi abla reel hayatında hava atarsın milleti düzelterek
Bu arada teşekkürler sen kadar bilgili değilim forumlar konusunda![]()