Günlük Purşit of Hepiniz (Aykırılık içerebilir, hassas bünyeler için uygun değildir)

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Abi su konuyu hortlatmayin yada beni bu konuda yasaklayin kajsnnsjsjjs

Screenshot_20251023-210916.jpg

seyh-said-v0-s6t0miqde61b1.jpg

FB_IMG_1761936653693.jpg

images - 2025-05-06T210700.581.jpeg
Sey kajshsjjshdhd seyh sait nnajshshhdhdhshhd sey said asiliyor

Ay ne atışması ayol kıza genel kültür dersi veriyordum öyle değil mi incir sen söyle bacım:(

Ay ne atışması ayol kıza genel kültür dersi veriyordum öyle değil mi incir sen söyle bacım:(
Van kedisi benim ihtiyacım yok da senin hewallerinin ihtiyaci var onlara ver bence ana diliniz de aynı rahatlıkla anlaşırsınız kaldı ki işine gelene cevap verdin jsjsjssj

Van kedisi benim ihtiyacım yok da senin hewallerinin ihtiyaci var onlara ver bence ana diliniz de aynı rahatlıkla anlaşırsınız kaldı ki işine gelene cevap verdin jsjsjssj
Diğerine de verdim gormedin malesef ya :( sağlık olsun bu bilgiden de geri kal aşko napalim:(

Moderatör tarafında düzenlendi:
...

Sana karşı ben böyleyim Van kedisi abla neyseee vizelerime çalışmam lazım gittim bb
Kız karikatür paylaşmak yasak al sana Bir bilgi daha :D
Bak benimle muhattap olman neler neler kattı sana kıymetimi bil haha

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kız karikatür paylaşmak yasak al sana Bir bilgi daha :D
Bak benimle muhattap olman neler neler kattı sana kıymetimi bil haha
Muhattap değil muhatap anladığım kadarıyla yazım konusunda benden öğreneceğin şeyler var Van kedisi abla reel hayatında hava atarsın milleti düzelterek
Bu arada teşekkürler sen kadar bilgili değilim forumlar konusunda :bahar:

Muhattap değil muhatap anladığım kadarıyla yazım konusunda benden öğreneceğin şeyler var Van kedisi abla reel hayatında hava atarsın milleti düzelterek
Bu arada teşekkürler sen kadar bilgili değilim forumlar konusunda :bahar:
Jhjgjfhfhf

Junior yaran yemin ederim kjkjkj aşko biz o leveli yarenle geçtik be valla neyse git derslerine çalış sınıfta kalırsın bak

Son düzenleme:
bu burda yoksa küserim..

images

Geri