PUBG

Konu sahibi son olarak 2571 gün önce görüldü
Şu sıralar gündeme daha çok oturan neredeyse 10 daireden 9'unun oynadığı, annelerin isyan ettiği, tartışmaların bir numaralı sebebi olan oyun ;d

Ben hariç tüm arkadaşlarımın oynadığı zamazingo. Nefret ediyorum şu oyundan. Bütün sohbeti bitiriyor.

Mobil versiyonunu pc de oynayıp bizi indirinlere gıcık oluyorum

Pubg ile ilgili ne görsem aklıma Sirius geliyor :krn:

Çok yerde muhabbeti döndü ondandır :D

Daha yeni oynamaya basladim.

Arkadaslarla guzel bi oyun tek basina 2 3 oyundan sonra bayiyo

Bir yerden sonra bağımlılık yapıyor ama bir arkadaş grubu ile oynarsanız daha zevkli oluyor. Zombi versiyonu ile daha farklı bir boyuta çıktı (:
Ruh Hastası gel orada da muhabbet ederiz :D
Belinda tabi Taç ünvanı ile bu konularda saygı duymamızı istiyor :D ne yapalım bizim elmas gönlümüz var :d

Telefonda vardı, sildim
Bana göre anlamsız, saçma, gereksiz yer kaplayan bir şeyden ibaretti.

Bir yerden sonra bağımlılık yapıyor ama bir arkadaş grubu ile oynarsanız daha zevkli oluyor. Zombi versiyonu ile daha farklı bir boyuta çıktı (:
Ruh Hastası gel orada da muhabbet ederiz :D
Belinda tabi Taç ünvanı ile bu konularda saygı duymamızı istiyor :D ne yapalım bizim elmas gönlümüz var :d

Yok kanka ben bu " last man stand " kafasını sevmiyorum. Combat Arms diye bir oyun vardı. Arkadaşlarla onu oynardık aşırı iyiydi. Ama bu PUBG sarmıyor beni.

Adını sıkça duyduğum ama ne olduğunu bilmediğim ve merak etmediğim oyun. Hala cs1.5, red alert, dota ve lotr oynuyorum. Bunun için bana gerici diyebilirsiniz. Ama kabul ediyorum.

Bilgisayar sürümünü 200 küsür saat oynamış biri olarak telefondan hiç oynamadım :D dünya çapında telefonda şu an için en çok oynan oyundur kendileri.

Bilgisayar oyunu gayet iyi oynanır çünkü karşıdaki herkes senin gibi şartlar eşit ama telefonda oynayanlara bak adam telefona fare klavye bağlamış sen telefonda can çekişirken adam rahat rahat oynuyor.
Ben durup adama hedef alana kadar adam hoplayıp zıplayarak 2 mermide öldürüyor :D
Ama arkadaşlar hep mobili oynadığı için onlarla beraber oynamak eğlenceli oluyor bilgisayar olanı ne kadar iyi olursa olsun arkadaşlar mobil oynayınca bizde o ortam için arada oynuyoruz güzel oluyor :aeg:

Adı pubg olan bir grupta var olmaktan başka bi bağlantım yok.
Hiş oynamadım,oynayacağız söylentileri devam etmekte.
Umutlu değilim,hevesimde kırıldı gibi.
Tşk.

emülatör ile oynayanlar emülatör ile eşleşecek diyorlardı ama alakası yok herkes karışık geliyor :D

Yoo ben pc den oynuyorum şuan diyen çok kişiyle oynadım yalan mı söylüyorlar :D

emülatör ile oynayanlar emülatör ile eşleşecek diyorlardı ama alakası yok herkes karışık geliyor :D

Tencent’in resmî emilatörü işe oynayanlar sadece PC de oynayanlar ile eşleşiyor. Korsan emülatör ile oynayanlar mobildekilerle eşleşiyor ama onlarda fark edilip banlanıyor zaten. Asıl sıkını telefona klavye mouse bağlayan psikopatlar :D

Geri