PUBG

Konu sahibi son olarak 2572 gün önce görüldü

Tencent’in resmî emilatörü işe oynayanlar sadece PC de oynayanlar ile eşleşiyor. Korsan emülatör ile oynayanlar mobildekilerle eşleşiyor ama onlarda fark edilip banlanıyor zaten. Asıl sıkını telefona klavye mouse bağlayan psikopatlar :D

Ben bile denemiştim tencentle çok uğraştım wechat mchat indiricen kayıt edecen falan fistan diyip çok uğraştırıyordu vazgeçtim paşa paşa ölmesini biliriz dedim :D
Sonuçta benim dediğime geldi oynuyorlar yani hem ne hakla bana kötü oynuyorsun dersin çok ayıp :d

Ben bile denemiştim tencentle çok uğraştım wechat mchat indiricen kayıt edecen falan fistan diyip çok uğraştırıyordu vazgeçtim paşa paşa ölmesini biliriz dedim :D
Sonuçta benim dediğime geldi oynuyorlar yani hem ne hakla bana kötü oynuyorsun dersin çok ayıp :d

Ahahha oyun içerisinde devamlı ölenlerin bir numaralı bahanesidir “pc den giriyorlar yea” lafı. :D

P u g ve b mi?

Bu aralar vaktimi Troya kenti üzerine ve Manly Palmer Hall ile düzeyli ilişkime ayırıyorum.

P A Ç O Z ' S

Ne Pc'de, ne de Cep'te. Ne Pubking, ne de başka bir oyun oynamıyorum. Ama bir çok yerde okudum bu adı. Anladığım kadar bir savaş oyunu. Değilse de önemli değil. Vaktim de olmaz zaten oyun oynamaya.

Hiç oynamadım.
Bi kelimelik vardı. Onda da unutuyorum oynamayı süreden gidiyorum.

Sayın yolcularımız uçağıma hoş geldiniz, iyi ve keyifli uçuşlar dilerim. İneceğiniz yere dikkat ediniz lütfen (demek geldi içimden).

Beceremeyince sinirimden kapatıp, pc'den beni soğutan oyun mk.

Bir oyunda takım arkadaşım sanırım henüz genş bir çocuktu oyunu bırakııp annesi ile olan diyaloglarını dinlemeye başladım.konunun ne olduğunu o kadar merak ettim ama soramadım
Annesi - yalan gonuşma yalan
Çocuk- yaaa valla anne yaaa
Annesi- allah seni davul etsin
Çocuk - anneeee

ilk başlarda çok hırslanıp oynamıştım şimdi aşırı gereksiz bir zaman kaybına dönüştü bende sildim

Daha o kadr zamanım olup sıkılacak kadar oynayamadık ya böyle çok boş vaktim olacak miğdem bulanacak anca :d

Oyle mi? kizim 8 aydır pubg asagi pubg yukari bir yasamin var.
Naber diyorum pubg yuklesene, pubg yukledin mi diyorsun. Demiyo musun:nopsrn:
Ne mideymiş bulanmadi gitti.

Geri