Pubg Mobile

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
ekleyin oynayalım gençler.

Ekli dosyalar

• _0b746ad0.jpg
    _0b746ad0.jpg
    295.7 KB · Görüntüleme: 9
ID: 5109433263

Screenshot_2025-12-22-20-59-32-935_com.tencent.ig.jpg

İsteyen eklesin oynarız denk geldikçe.

Hiçbir oyunu bilmiyorum :emoji_worried:
Aslında şanslısın. Bağımlılık seviyesinde olmasa bile akşam vakti acaba ne yapsam dediğim an oyuna tıklıyorum.:D Oynaya oynaya öğreniyorsun. İstersen indir dene ama tavsiye etmiyorum çok hoşuna giderse bağımlılık yapıyor.:D

Kocali kadınlar koca bulup kacıyordu bı ara bu oyunda ,s

Evet görmüştüm o olayı ahaha.:D Ayrıca şu oyunda tanışıp evlenenler var daha önce bi programda izlemiştim.

Clasf of clans aşırı bağımlıydım ama o kadar çok saçma sapan güncelleme getirdi ki soğudum. Ben henüz max bb9 iken oyuna başlamıştım bir dünya ıvır zıvır gelince bıraktım.:)
Çok karışık aynen ve çok ayrıntı var ama kafa dağıtmak için oynuyorum bir süredir. Sade bir oyun değil , çok fazla özellik dayamışlar. Sıkılınca bırakırım muhtemelen.

Çok karışık aynen ve çok ayrıntı var ama kafa dağıtmak için oynuyorum bir süredir. Sade bir oyun değil , çok fazla özellik dayamışlar. Sıkılınca bırakırım muhtemelen.
Ben yaklaşık 4 yıl falan oynadım. BB15 ve yanında bir sürü ıvır zıvır gelince bıraktım. Yoksa okçu kraliçem bile 80 lvl falandı. Bıktırdılar bi dünya saçma sapan ayrıntılar yüzünden ben sildim.

Aslında şanslısın. Bağımlılık seviyesinde olmasa bile akşam vakti acaba ne yapsam dediğim an oyuna tıklıyorum.:D Oynaya oynaya öğreniyorsun. İstersen indir dene ama tavsiye etmiyorum çok hoşuna giderse bağımlılık yapıyor.:D
Yok başlamam, bağımlı olmaya gerek yok durduk yere: )

Yok başlamam, bağımlı olmaya gerek yok durduk yere: )
Bazısı aşırı bağımlılık yapıyor. Ha ben Pubg Mobile ve iki oyun daha sayabilirim zamanında çok oynadığım için onları şuan o eski bağımlılıktan uzağım. Daha üstleride yok benim için. O yüzden akşamları 2-3 oyun atarım bazen hiç açmam.

Boşver indirme sen.:D

Geri