Tamam halledince ekle oynarız.güncelliyorum hemen günceller sandım güncellesin ekleyeceğim haber ederim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tamam halledince ekle oynarız.güncelliyorum hemen günceller sandım güncellesin ekleyeceğim haber ederim.
hallettim müsaitmisin ?Tamam halledince ekle oynarız.
Normalde girmeyecektim geç oldu ama gel bir el oyun atalım hadi.hallettim müsaitmisin ?
kulaklığım bozuk ama seni duyabiliyorum haberin olsunNormalde girmeyecektim geç oldu ama gel bir el oyun atalım hadi.![]()
Emülatör olduğun için oyun eşleştirmiyor. Ben mobil oynuyorum. Fark ettim ses olayını.kulaklığım bozuk ama seni duyabiliyorum haberin olsun![]()
gel sen davetimi kabul et çözdüm ben o işiEmülatör olduğun için oyun eşleştirmiyor. Ben mobil oynuyorum. Fark ettim ses olayını.![]()
yine sen haklı çıktın teşekkürler..Emülatör olduğun için oyun eşleştirmiyor. Ben mobil oynuyorum. Fark ettim ses olayını.![]()
gel sen davetimi kabul et çözdüm ben o işi
yine sen haklı çıktın teşekkürler..
Est..Öyle bi sıkıntı var evet.Telefona indirirsen oynarız ben de PC yok çünkü. Fakirlik başa bela be kardeşim.
![]()