Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dur ya burada Bi sorun var lafım meclisten dışarı
Evlerden irak.
Seytan kulagina kursun.
senin terörünle de erangel dağları duman olur be...şu sıra çok karşıma çıkıyo, yeniden yüklemem inş..bataklık..
az koşturmadık o dağlarda..(ekibin arkasından Xd) hatta hilal terörü bi ara manyak bi ekibe denk geldi..üstümde bomba patlatıp arabayla ezdi şrfzler..hiç unutmam çok üzülmüştüm.....senin terörünle de erangel dağları duman olur be...
al işte, o şeroları şimdi bulup önce molotoflayıp sonra kulübeye sokup, kapısına arabayı çekip sıkıştırdıktan sonra bombalamayalım da ne yapalım?az koşturmadık o dağlarda..(ekibin arkasından Xd) hatta hilal terörü bi ara manyak bi ekibe denk geldi..üstümde bomba patlatıp arabayla ezdi şrfzler..hiç unutmam çok üzülmüştüm.....
al işte, o şeroları şimdi bulup önce molotoflayıp sonra kulübeye sokup, kapısına arabayı çekip sıkıştırdıktan sonra bombalamayalım da ne yapalım?
inşallah en sevdikleri silahı bulur da 5 mermiyle dolanırlar.
Allah kurtarsınşu sıra çok karşıma çıkıyo, yeniden yüklemem inş..bataklık..
Ömer Hayyam’ı bu işe karıştırmayalımyav alet kalkıyor da pisi babci kaldırmıyor.. napsak gatka'da şaraba yatıp tanrıya mı kurulsak.. belki gökten elma yerine portakal düşer..Ekli dosyayı görüntüle 15571
hg senle barıştımAllah kurtarsın
Küsmüydük ki ..iyi barışalım hşb ben bile kendime arada sırada küserim daha önümüzde uzun küsmeler bekliyor.hg senle barıştım